GLAMUR U BEOGRADU: Poznate dame prošetale kreacije Stefana Đokovića

Autor:

Lifestyle

25.12.2018

14:50 >> 14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modna revija Stefana Đokovića održana je sinoć u hotelu "Moskva". Njegove kreacije pistom su prošetale Danica Maksimović, Tamara Dragičević, Marina Ćosić, Milica Vukliš, Adriana Čortan, Jelena Dimitrijević, a u Stefanovoj kreaciji muzički nastup na sceni imala je Lena Kovačević.

RepublikaFoto: Gianluca Bartoli
Lena Kovačević peva u kreaciji Stefana Đokovića

Pored piste u publici bili su i Nenad i Mina Zimonjić, Predrag Marković, Ivana Jordan, Mile Dragić, Nenad Knežević - Knez, Snežana Dakić, Milutin Folić, Luka Raco i mnogi drugi.

Foto: Aleksandar Šćekić
Stefan Đoković

Od materijala korišćeni su pliš, saten i čipka sa ručnim vezom kristala, perli i bisera. U kolekciji dominiraju zagasite nijanse crne i granitne boje. Akcenat je na lepoti ženskog tela i lepoti žene različitih generacija.

Noir kolekcija praćena je linijom venčanica i vizijom umetnika kako današnje mlade mogu da istaknu svoje različite karaktere i kroz svedene i kroz dramatične balske haljine.

Nakon vrlo zapažene prve modne revije u kojoj je spojio operu, kao polje svoje osnovne profesije, i modu,  Stefan je kroz kolekciju Noir pokazao da je ozbiljno rešen da i u modnom biznisu ostvari zapažene rezultate.

Fotografije sa događaja pogledajte u glaleriji ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading