Nisu bile dovoljno lepe za Holivud, a onda su postale najtraženije glumice na svetu!

Autor:

Lifestyle

18.12.2018

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je Holivud surova industrija osetile su glumice sa naše današnje liste. One su više puta odbijene na kastinzima jer su, po oceni filmadžija, bile nedovoljno lepe, a neke čak i nedovoljno pametne.

Ipak, sreća im se osmehnula, pa su nakon nekoliko promašaja i razočaranja, zavladale Holivudom ostvarivši zapažene role o kojima se priča godinama kasnije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kejt Vinslet

Kejt Vinslet

Ne moramo ni da spomenemo koliki uspeh je ova Britanka postigla brojnim ulogama, među kojima se ističe ona u legendarnom Titaniku. Međutim, Vinsletova je morala dobro da se potrudi kako bi dospela tu gde jeste jer su je još u adolescentskom periodu odbijali jer je bila "jako debela".

Sara Džesika Parker

Sara, koja će zauvek ostati upamćena kao kolumnistkinja Keri Bredšo, nailazila je na brojne kritike u vezi sa fizičkim izgledom, pa ju je tako časopis Maksim 2008. godine proglasio ženom koja je najmanje seksi na svetu.

RepublikaFoto: instagram.com/merylstreep
Meril Strip

Meril Strip

Glumica sa najviše nominacija za Oskara bila je odbijana mnogo puta zbog svog fizičkog izgleda. Zanimljiva situacija desila se na kastingu za film King Kong, kada je producent na italijanskom upitao jednog asistenta zašto mu je doveo nekog “tako ružnog”, ne znajući da Meril govori italijanski jezik. "Žao mi je što nisam dovoljno lepa da budem u King Kongu", odgovorila je ona tada.

Riz Viterspun

Jedna od najpoznatijih glumica se takođe borila sa odbijanjem. U intervjuu za Dejli mejl, Riz je uputila savet svima koji žele da se bave glumom. “Moraš da budeš koncentrisan i jak, jer samo takva snažna ličnost može da se izbori sa odbijanjem. Kada sam prvi put otišla na kasting, slušala sam kako mi govore da nisam visoka, da nisam baš lepa, a ni mnogo inteligentna.”

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading