ANA IVANOVIĆ ZA DORUČAK SPREMA SRPSKO JELO KOJE BASTIJAN STALNO TRAŽI: Fudbaler se ne odriče OVOGA, a otkrio je i našu omiljenu reč!

Autor:

Lifestyle

23.10.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački fudbaler iznenadio je izjavom kom srpskom jelu ne može da odoli.

ANA IVANOVIĆ ZA DORUČAK SPREMA SRPSKO JELO KOJE BASTIJAN STALNO TRAŽI: Fudbaler se ne odriče OVOGA, a otkrio je i našu omiljenu reč!

Foto: instagram.com/anaivanovic

Mada poodavno nije u teniskim vodama, te je najviše fokusirana na porodicu, mediji ipak prate svaki korak Ane Ivanović. 

Ana je u skladnom braku sa proslavljenim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, s kojim ima tri sina. Bastijan i Ana često objavljuju porodične momente na društvenim mrežama i beskrajno su simpatični milionima koji ih prate. Ovoga puta on je odgovarao na pitanja koja su mu fanovi postavljali na Instagramu povodom toga što sada ima više od 13 miliona ljudi koji ga prate na pomenutoj društvenoj mreži. Najzanimljivije sačekalo nas je na kraju videa. Srpsko stanovništvo oduševljeno je informacijama koje je podelio na društvenim mrežama.

Foto: www.profimedia.rs

Sebastijan je otkrio koje jelo voli da mu Ana priprema

Srpske reči koje je izdvojio kao omiljene su "ajde" i "zet", a onda je odgovorio koji naši specijaliteti ga nikada ne razočaraju.

Na srpskom jeziku rekao je šta voli da mu Ana sprema:

- Omiljeno jelo koje od Ane tražim da mi priprema ujutru su prženice - rekao je on i oduševio mnogobrojne Srbe koji ga prate.

Ana i Sebastijan inače žive u Austriji, a koliko su zaljubljeni i srećni govore i njihove zajedničke fotografije koje često objavljuju i pokazuju kako uživaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading