MUŠKARAC IZ KANADE OCENJIVAO SRPSKU KUHINJU, NIJEDNO JELO NE ISPUNJAVA NJEGOVE KRITERIJUME: Ajvar uporedio sa kečapom, a kada vidite kako jede SARMU... (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

28.03.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj video nekima se neće dopasti.

MUŠKARAC IZ KANADE OCENJIVAO SRPSKU KUHINJU, NIJEDNO JELO NE ISPUNJAVA NJEGOVE KRITERIJUME: Ajvar uporedio sa kečapom, a kada vidite kako jede SARMU... (VIDEO)

Foto: TikTok/ Ghobs

Influenser iz Kanade Gaj, proba hranu iz različitih delova sveta, a onda ih ocenjuje. Na red je došla Srbija, a on je odvojio je šta će probati.

Prvo što je jeo bili su ćevapi sa lukom u lepinji, po ukusu ali i po opisu reklo bi se da mu se dopalo. Zanimljivo je što je lepinju jeo sa majonezom, ili je to bilo nešto drugo poput kajmaka što nije znao da prepozna.

- Ukus je neverovatan. Dajem 8/10 - napisao je i dodao:

- Pogača sa majonezom. To je kao neka vrsta jogurta, 7/10 - iako ipak mislimo da je to pre bio kajmak.

Foto: TikTok/ Ghobs

Hrana koju je probao

Na red je došla i sarma koju je ni manje ni više nego jeo štapićima. Svi znaju koliko je ovo jelo popularno u Srbiji, te nas je zaista zanimalo njegovo mišljenje. Ipak, sarma nije dobila desetku već 7,8/10. Sa lepinje je uzeo i malo ajvara sa lukom.

- To je kao kečap, preukusno je i sviđa mi se 8.6/10.

Za kraj je ostavio urnebes, namaz koji je posebno popularan u Nišu i pravi se od sira, kajmaka i papričice. Umočio je malo hleba u to.

- To je sir i paprika. Baš dobro, 9/10 - ocenio je za kraj.

@ghobs Replying to @Ilovefoodman ♬ Mrtvo More - Ceca

Ipak, nijedno jelo nije dobilo desetku. Ovaj video privukao je pažnju ljudi koji su mu zamerili nekoliko stvari. Naravno, prvo su isticali da nije sigurno jeo majonez sa ćevapima već je to bio kajmak. Takođe, na početku videa istakao je da je Srbija mala država pored Rusije. 

- Pored Rusije, pa ni blizu - komentarisali su.

Bilo je i drugih reakcija poput načina na koji je probao ajvar i naravno štapići za sarmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Djoler56

28.03.2023 18:55

" Mala država pored Rusije" - možda on zna nešto što mi ne znamo !!!