Mister D stigao u Kruševac

Autor: Republika

Lifestyle

14.04.2022

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mr. D, aplikacija za dostavu hrane, od danas je dostupna i u Kruševcu. Pored Beograda, Novog Sada, Niša, Čačka, Kragujevca, Leskovca i Pančeva, i Kruševljani će moći da uživaju u ovom domaćem servisu, koji je pre samo tri meseca počeo sa radom.

Mister D stigao u Kruševac

Foto: Promo

- Jako sam srećan što smo mnogo brže od planiranog proširili dostupnost naše aplikacije. Kruševac je zaslužio kvalitetnu platformu za  naručivanje, a sa Mr.D je konačno i ima. Pripremili smo velike popuste do 50% u najboljim restoranima. Trenutno obavljamo usluge u osam gradova širom Srbije, i broj restorana sa kojima sarađujemo prešao je 1.000 - rekao je komercijalni direktor Mr. D, Marko Stanković.

Domaćem servisu svakodnevno raste broj zadovoljnih korisnika, a najavljeno je i uvođenje lojalti programa koji će omogućiti dodatne benefite.

- Korisnici svakodnevno mogu pronaći brojne akcije i popuste. Omiljenu hranu trenutno mogu pronaći i na 50% popusta uz besplatnu dostavu do 12h. Međutim, ne planiramo da se zadržimo na tome. U narednom periodu, korisnicima ćemo omogućiti i dodatne benefite koje će ostvarivati kroz loyalty program koji planiramo da uvedemo - dodao je Stanković.

Aplikaciju Mister D Local Food Delivery možete preuzeti sa App ili Play stora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading