Mister D nastavlja da časti - 50% na odabrane restorane

Autor: Republika

Lifestyle

23.02.2022

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se Mister D akcija!

Mister D nastavlja da časti - 50% na odabrane restorane

Foto: Promo

Mister D dostava hrane

Mr. D, aplikacija za dostavu hrane i namirnica ponovo je obradovala svoje korisnike velikim popustima do čak 50% za narudžbine iz nekih od najboljih restorana.

Servis za dostavu hrane, koji je za kratak period stekao poverenje velikog broja korisnika, nastavio je sa brojnima akcijama čime svakodnevno opravdava brzorastuću popularnost.

- Uživamo u povratnim informacijama koje redovno dobijamo od zadovoljnih korisnika i upravo zbog toga smo odlučili da nastavimo sa akcijom. Neki od najboljih restorana u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu ponovo su se rado odazvali akciji 50% popusta. Broj partnera je porastao na 550, ali ne planiramo da stanemo. Ono što možemo da očekujemo za naredni period jeste širenje i na druge gradove u Srbiji - rekao je komercijalni direktor Mr. D, Marko Stanković.

Servis za dostavu hrane Mister D počeo je sa radom pre dva meseca, a neki od restorana koji su prepoznali zagarantovani uspeh ove domaće platforme su KFC, Monument, Buritto Madre, Big Pizza, Cros, Brt burger, W sushi, Pile&Prase, Prote.in, Supreme Steak, Index House, Burger House, Night&Day, Tron, Napoli i mnogi drugi.

- Trudićemo se redovno unapređujemo kvalitet našeg poslovanja, čime konkretno mislim na sve timove koji su zaduženi za brigu o našim korisnicima. Dok je vreme još uvek promenljivo, ne razmišljajte o kuhinji, već se udobno smestite u svoju fotelju, naručite omiljenu klopu po duplo manjoj ceni i sačekajte našeg dostavljača koji je u najkraćem mogućem roku na vašoj adresi - dodao je Stanković.

Aplikaciju Mister D možete preuzeti sa App ili Play stora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading