Čokolino - prehrambeni sinonim detinjstva više od 50 godina

Autor: Republika

Lifestyle

11.10.2021

14:54

Sinonim za dečiju hranu i detinjstvo, Čokolino, već više od 50 godina, zajedno s neizostavnim likom i zaštitnikom brenda, medvedićem Linom, uveseljava sve od najranijih dana. Uvek je povezan sa bezbrižnim detinjstvom, radošću, trenucima opuštanja - jednostavno rečeno, izaziva sreću. Zato ne čudi što je Čokolino hrana za sve generacije, jer svojim jedinstvenim receptom i kvalitetom izaziva izuzetno pozitivne emocije, bez obzira na starost.

Printscreen/coko.lino.eu

Čokolino proizvodi

Izgled se menja, ali sadržaj ostaje isti

Gotovo od samog početka medvedić Lino je zaštitno lice Čokolina. Već prvih godina na ambalaži Čokolina postavljen je sa strane, a krajem sedamdesetih godina premešten je napred, postavši tako sinonim za omiljeni dečiji lik i zaštitni znak Čokolina. Pod nazivom Medolino, medvedić se pojavljuje sve do 1995. kad postaje medvedić Lino, koji je bio zvučni i prepoznatljivi nastavak u svakom nazivu proizvoda koji se odnosi na dečiju hranu. Od 1999. naziv medvedića primenjuje se na kutiju, a današnji izgled Čokolino dobija 2017. godine tokom poslednjeg redizajna u kojem su modernizovani prepoznatljivi i neizostavni elementi Čokolino kutije: medvedić i kućice.

Proširenje asortimana pod brendom Čokolino

Vremenom, slušajući želje i potrebe vernih potrošača, asortiman pod brendom Čokolino je proširen, tako da je danas moguće pronaći, uz originalni Čokolino, i Lešnik Čokolino, Čokolino Plus, Čokolino Baby, Čokolino Plus White i Čokolino Protein Power, prošlogodišnje novitete.

Čokolino Baby pripremljen je za bebe uzrasta od šest meseci, ne sadrži dodatni šećer i priprema se sa vodom zbog čega je siguran od tako ranog uzrasta i zadovoljava potrebe mališana.

Oni koji vole krckanje, i uz to žele dodatnu energiju, došli su na svoje uz Čokolino Plus, ovsene pahuljice, kukuruzne pahuljice i hrskave žitarice. Bela verzija, Čokolino Plus White, prvi je izbor onih koji više vole belu nego crnu čokoladu.

Fizički aktivni i atletski tipovi došli su na svoje sa Čokolino Protein Power-om. Ovaj hranljivi obrok na bazi pirinča i ovsa, bogat proteinima, magnezijumom i vitaminima, a pored neodoljivog ukusa Čokolina, pruža dodatnu snagu i dopunjuje proteinsku ishranu.

Ukus Čokolina se ne prerasta

Popularnost i prepoznatljivost Čokolina širi se i van granica našeg regiona, a može se naći u dvadesetak zemalja sveta, uglavnom na tržištima Adria regije i Zapadne Evrope. Ukus, u kojem se uživa više od 50 godina, tajna je dugovečnosti i obožavanja Čokolina, bilo od strane velikih ili malih. Svako ima svoj recept za Čokolino, svoju činijicu za Čokolino, svoje vreme za Čokolino...jer odličan ukus Čokolina se nikad ne preraste. U prilog tome govori podatak da se godišnje pojede više od 95 miliona obroka Čokolina.

Komentari (0)

Loading