ČUDESNI RECEPT za čišćnje arterija i bolji rad mozga: Napitak od dve namirnice koje imate u kuhinji

Autor:

Lifestyle

29.07.2021

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji način da maksimalno smanjite rizik od srčanog i moždanog udara je da održavate svoje arterije "čistim" i "prohodnim", odnosno da ih redovno "čistite", a to možete da radite da potpuno prirodan način.

RepublikaFoto: pixabay.com
Priprema i primena leka je vrlo jednostavna

Nije nikakva tajna da se pravilnom ishranom možemo spasiti mnogih bolesti jer zdrave namirnice ne ostavljaju talog u arterijama koje moraju da budu prohodne da bi organizam nesmetano funkcionisao.

Umesto korišćenja farmaceutskih lekova, pokušajte da očistite svoje arterije na prirodan način i tako drastično smanjite rizik od srčanog i moždanog udra.

Naravno, najvažnije je da svoju ishranu prilagodite zdravom načinu života, odnosno da ne jedete puno prerađene hrane prepune zasićenih masti i toksina, jer se oni zadržavaju na zidovima arterija i na taj način ih zatvaraju tokom vremena. To na kraju može da dovede do drugih ozbiljnih zdravstvenih problema.

Zato je dobro da pri ruci uvek imate recept za napitak koji čisti zidova arteriija od plaka. Neke njegove zdravstvene dobrobiti su i:

  • Poboljšava cirkulaciju 
  • Pomaže rad bubrega
  • Smanjuje nivo lošeg holesterola u krvi
  • Pomaže izbacivanje masniih naslaga iz tela 
  • Obnavlja i podmlađuje ćelije pomoću 
  • Snižava broj triglicerida u krvi
  • Poboljšava rad jetre 
RepublikaFoto: pixabay.com
Beli luk i limun su osnovni sastojci, a uz njih vam treba još samo voda

Najbolja stvar kod ovog napitka je to što je od sastojaka potrebno samo dve namirnice + voda:

 

  • 30 češnja belog luka
  • 6 limuna
  • litar vode

Priprema:

Veoma je bitno da najpre dobro operete limun, odnosno njegovu koru, pa ga isecite na sitne komade. Zatim, dodajte beli luk i sve izmiskajte u blenderu. Mešajte sve dok smesa ne postane glatka. Sipajte u posudu i dodajte litar vode i kuvajte. Kada počne da ključa, sklonite sa ringle i ostavite da se ohladi. Na kraju, procedi tečnost i njome napunite čiste flaše. Čuvajte u staklenoj flaši u frižideru.

Primena:

Tretman traje tri nedelje tokom kojih se pije 50 ml dnevno. Zatim pauzirajte nedelju dana. Posle toga se ponovo pije 50 ml dnevno tri nedelje. Možete da ponovite tretman na svakih šest meseci.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading