TIM DOKTORA otkrio efikasan i neobičan način LEČENJA TEŠKIH bolesti: PRATI KOZU!

Autor: alternativno.net

Lifestyle

03.07.2021

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj sistem lečenja izgleda zahtevno, ali je 100% prirodan i rezultati su više nego ohrabrujući, pa oni koji žele da se izleče uz malo truda i odricanja mogu da pobede bilo koju bolest.

RepublikaFoto: pixabay.com
Avantura na kojoj ćete ozdraviti

Optimalno je 60 dana, ali vidljivi rezultati nastaju čak nakon 10 dana, pa su neki uspeli već posle dve nedelje da otklone bolesti.

Kozje mleko je verovatno najzdravije mleko životinjskog porekla i najviše se koristi u medicinske svrhe i lečenje posebno plućnih, stomačnih, srčanih, a i mnogih drugih oboljenja.

Kao i ostale životinje i koze formiraju mleko isključivo od onoga što jedu i piju i generalno je poznato da koze biraju samo najbolje. Osim što biraju najbolje staze kroz brda i šume, biraju i najbolje i najzdravije biljke za ishranu.

Tim doktora koji su specijalizovani za kancerogena oboljenja tražili su godinama alternativu za hemoterapiju, bolje i prirodnije lečenje za ovu opaku bolest i došli su do neverovatnog otkrića koje bi moglo promeniti sam način lečenja i smanjiti konzumaciju tableta, te mnoge nuspojave.

Nazvali su ovaj način lečenja “Follow the goat” što u prevodu znači "Prati kozu".

Nijedna životinja ni čovek koji živi u prirodi ne boluje od raka ili bilo kog teškog obolenja.

"Prati kozu” je lečenje koje traje dva meseca (60 dana), a temelji se na tome da onaj ko želi da se reši svoje bolesti jednostavno prati kozu koja živi u prirodi (koza treba da bude starija od 3 godine, ali i mlađe su dale dobre rezultate).

Za  onoga ko odluči da pobediti bolest to podrazumeva život u prirodi bez struje i elektronike, te posmatranje određene koze i onoga što ona jede, te konzumiranje istih tih biljaka.

Potrebno je konzumirati te biljke sveže ukoliko je moguće, a ukoliko nije moguće, onda praviti čajeve od tih biljaka. Voda za piće i za pripremu čajeva treba biti isključivo prirodna izvorska.

Početak je težak jer ljudi osećaju veliku glad, ali nakon par dana glad prestaje i čoveku postaje sasvim dovoljno bilje koje mu koza preporuči. Savetuje se da se prvih dana navikavanja ishrana pojača dodacima (banane, med).

RepublikaFoto: pixabay.com
Jedite samo ono što jede i koza jer ona zna šta je zdravo

Možda ovaj sistem lečenja izgleda zahtevno, ali je 100% prirodan i rezultati su više nego ohrabrujući,  pa oni koji se žele izlečiti uz malo truda i odricanja mogu uspeti da savladaju bilo koju bolest.

60 dana je optimalno, ali vidljivi rezultati nastaju čak nakon 10 dana,  te su neki uspeli već nakon 2 nedelje da otklone bolesti.

Obavljeno je i testiranje ovoga načina lečenja i rezultati su bili neočekivano dobri pa čak i neverovatni, a doneli su više od 90% uspeha. Na testiranju je bilo 100 osoba s različitim kancerogenim oboljenjima.

Čak 74 obolela nakon 2 meseca nisu imali ni traga karcinoma, dok je 17 obolelih smanjilo broj kancerogenih ćelija na bezopasni nivo. Ukupno 93 pacijenta su bila spašena samo što su pratili kozu i hranila se onako kako bi im koza izabrala.

Gospodin Heinrich Waack iz Hamburga (Nemačka) dopustio je da koze izleče njegov rak debeleg creva, te mnogobrojne probleme sa želucem i srcem. Toliko ih je zavoleo da je odlučio da se sa suprugom preseli na selo. Odlučili su da kupe koze da mogu da uživaju zajedno s njima u penziji.

Jennifer Port iz Luzijane (SAD) je rekla da život s prirodom donosi samo dobre stvari. Kaže da joj je krivo što nije ranije shvatila da u prirodi nema teških obolenja, nego da su ona stvorena samom našom ishranom i okruženjem.

Izlazak iz toga na neko vreme i promena ishrane, izostanak stresa, televizije i drugih sprava u stvari donosi najbolji lek koji postoji.

Lečenje “Follow the Goat” odnosno “Prati Kozu” donosi čišćenje organizma od toksina, udisanje čistog vazduha, fizičku aktivnost, življenje i spajanje s prirodom, te na kraju oslobađanje od bilo koje bolesti koja vas muči.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading