NA RADOST PIVOPIJA! Banjalučko pivo stiglo u Srbiju!

Autor: Republika

Lifestyle

13.05.2021

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Banjalučko pivo, već omiljeno širom Republike Srpske, stiglo je i na tržište Srbije

RepublikaFoto: Promo
Banjalučko pivo

Ljubitelji kvalitetnog piva moći će da uživaju u svetlom lageru bogatog ukusa i tradicionalne recepture. U Banjalučkoj pivari ističu da je reč o domaćem pivu prijatne gorčine i punoće ukusa.

- Drago nam je što će ljubitelji piva širom Srbije moći da probaju novi brend Banjalučke pivare. Veoma smo srećni kako su pivopije u Srbiji prihvatile naše “Nektar“ pivo, i nadamo se da će i “Banjalučko pivo” izazvati podjednako pozitivne reakcije - izjavio je Ilija Šetka, generalni direktor Banjalučke pivare.

Ovaj „svetli lager“ odlikuje se kvalitetom usled korišćenja isključivo prirodnih sastojaka, a karakterišu ga postojana gusta pena i privlačan izgled pakovanja. 

"Banjalučka pivara a.d. Banjaluka“, jedna od najvećih kompanija u prehrambenoj industriji BiH, osnovala je prošle godine firmu „Banjalučka pivara d.o.o. Beograd“ u cilju jačanja plasmana svojih proizvoda na tržištu Srbije i zabeležila odličan trend rasta i sjajne reakcije potrošača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading