Dijamantska trpeza za Uskrs? Postoji!

Autor: Republika

Lifestyle

27.04.2021

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne, nije trik u tome da uskršnja jaja ofarbamo tako da liče na dijamante. Zapravo, i nema trika. Dijamantska trpeza se može videti u većini kuća koje obeležavaju jedan od najradosnijih praznika, a verujemo da je i vaša trpeza baš takva.

RepublikaFoto: Promo
Majonez

Još niste pogodili o čemu je reč? Razmislite – šta sve imate na svom stolu povodom uskršnje gozbe? Slane specijalitete i slatke đakonije za koje se recepti prenose iz generacije u generaciju, farbana jaja među kojima se krije i ono koje će pobediti sva ostala prilikom “borbe”. I šta još imate na stolu? Vi i skoro svaka kuća u Srbiji, ali i šire?

Tačno - majonez. Bez tog ukusnog, kremastog, žutog kao sunce majoneza nezamisliva je uskršnja, ali i svaka druga praznična trpeza. I tako još od 1988. godine kada je napravljen prvi Dijamant majonez. Tokom protekle 33 godine mnogo toga se promenilo, ali majonez je ostao isti: pravi se po tradicionalnom recepatu bez konzervansa, od svežih jaja i visokokvalitetnog suncokretovog ulja.

Najpopularniji je i dalje Classic, mada su i ostali članovi ove neodoljive družine takođe veoma traženi: Light, Slaninica, Urnebes, Mladi Luk. Svaki od njih ima svoju jedinstvenu ulogu u stvaranju neodoljivih đakonija, pa je teško izabrati favorita.

Baš kao i uvek do sada - kada smo u krugu porodice i najdražih proslavljali svaki važan događaj, slavu, rođendan... Dijamant majonez je i ovog Uskrsa najbolji deo svih salata, umaka, namaza, kao idealni dodatak uz farbana jaja, roštilj, peciva...

I dok se naša srca budu hranila ljubavlju i porodičnom toplinom, čarolija dijamantske trpeze doprineće tome da svaki zalogaj bude sočniji i ukusniji, a Uskrs nezaboravan kao i uvek do sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading