Snaga u boci - IMLEK PROTEIN: 100% mlečni proteinski napitak na dohvat ruke

Autor:

Lifestyle

09.04.2021

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportska rekreacija postala je sastavni deo života modernog čoveka koji vodi računa o svom zdravlju, telu i duhu.

Foto: Imlek

Nezaobilazna komponenta koja ide rame uz rame sa fizičkom aktivnošću je ishrana. I to ne bilo kakva. Izmorene mišiće nakon napornih treninga moramo snabdeti proteinima, koji su osnova izgradnje zdrave i kvalitetne mišićne mase.

Zahvaljujući kompaniji Imlek, koja je pažljivo osluškivala želje i potrebe svojih potrošača, od sada imate svoju zagarantovanu dozu od 30gr 100% mlečnog proteina u samo jednoj boci.

Foto: Imlek

IMLEK PROTEIN ne sadrži dodati šećer niti laktozu, a procenat masti je svega 0,1%, zbog čega predstavlja idealan obrok za sve one koji vode računa o svojoj liniji i zdravlju, i žele da nakon fizičke aktivnosti pruže svojim mišićima neophodne nutrijente.

Pored toga što ćete uz IMLEK PROTEIN svom telu pružiti hranljivu užinu, svojim čulima ćete prirediti neponovljivo iskustvo, jer proteinski šejkovi dolaze u tri neverovatno puna ukusa čokolade, vanile i jagode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading