OSAM saveta kako da napravite najbolji RUČAK ZA POSAO

Autor: citymagazine.rs, Republika

Lifestyle

03.10.2020

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako više nemate ideju šta biste mogli da jedete na poslu, donosimo vam osam saveta kako da sami spakujete najbolji ručak za posao.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Izdvojite malo vremena i uživajte u izbalansiranom obroku koji ćete za sebe napraviti na najbolji mogući način.

Neka raznolikost bude vaš prioritet

Ako napravite zanimljiv sendvič u ponedeljak, onda ponesite salatu u utorak ili kombinujte ta dva obroka! Za najbolji ručak za posao, raznovrsnost je ključna, a ne uvek isti sendvič sa šunkom.

Spakujte sami svoje obroke

Preskočite prerađenu hranu poput čipsa i odlučite se za sveže sastojke kao grickalice. Neka to nekad bude iseckano voće ili štapići od povrća sa humusom, pa dodajte i sir.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ponesite grickalice koje su vredne žudnje za njima

Miks orašastih plodova i kokice odličan su izbor za grickanje. Zbog ovog saveta, uzimaćete puno nutrijenata i stvoriti mnoštvo benefita za svoje zdravlje.

Iskoristite svoje tegle

Kako da spakujete ručak, a da izbegnete nečistoće? Spakujte ceo obrok ili precizno složite slojeve salate u teglicu. One su inače mnogo lakše za nošenje do posla u torbi, a sadržaj iz njih neće iscuriti.

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Neka vaši sendviči budu zanimljiviji

Napravite svoj sendvič tako da bude uzbudljiviji, najbolji ručak za posao, i to tako što ćete koristiti različite začine. Tako umesto senfa i majoneza, slobodno nanesite, na primer, pesto sos.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ne zaboravite nešto slatko

Ako želite da znate kako da spakujete najbolji ručak za posao, onda ne smete izostaviti i nešto slatko. Parče čokolade ili poneki kolač odlične su ideje za najslađi kraj ručka.

Iskoristite ostatke od večere

Pretvorite svoje ostatke sa večere u najbolji ručak za posao. Ako ste imali šniclu i krompir za večeru, iseckajte ih na sitne komade i ubacite u pitu, namažite je humusom i dodajte paradajz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading