POKLANJAMO SRPSKI KUVAR: Brzi letnji specijaliteti za koje nije potrebno stajati pored šporeta

Autor:

Lifestyle

20.08.2020

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našim dragim čitaocima uz štampano izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo dodatak "Srpski kuvar" u kome možete pronaći pregršt ukusnih recepata.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana dodatka Srpski kuvar za 21. avgust 2020

Tokom letnjih vrućna pripremanje hrane nije baš uvek prijatan zadatak. Stajati pored šporeta dok je napolju žega ume da bude baš naporno. Zato vam donosimo brze letnje specijalitete koji ne zahtevaju ni kuvanje, ni pečenje, ni prženje hrane, a koji su osvežavajući, zdravi i veoma ukusni. 

Za one koji u svakom trenutku uživaju u pripremanju hrane tu su gurmanluci od mesa kojima nećete moći da odolite.

Sezona šljiva je u toku, a od ovog slatkog i ukusnog voća možete napraviti brojne specijalitete. U našem dodatku otkrijte nove i neobične recepte sa voćem po kojem je poznato naše podneblje.

Holesterol je zdravstveni problem sa kojim se suočava sve veći broj ljudi. Jedan od najboljih načina da se snizi nivo loših masti u krvi jeste zdrava ishrana i pametan izbor namirnica. Zato je prokelj povrće koje bi trebalo svakodnevno da se nađe na vašoj trpezi. Ne samo da snižava holesterol, ova moćna biljka istovremeno čuva i kosti.

Za one koji nisu veliki ljubitelji mesa tu su kreativni i ukusni hrono obroci koji će zadovoljiti svačijij ukus.

Sve ove priče kao i još puno zanimljivih informacija možete pronaći u dodatku "Srpski kuvar" koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading