Idealna kajgana se pravi uz jedan mali trik

Autor: informer

Lifestyle

22.04.2020

03:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati kuvar tvrdi da većina ljudi kajganu ne priprema na pravi način i da je potrebno uraditi nekoliko stvari da bi ona bila savršena.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ramzi otkriva tehniku pravljenja "kajgane za umreti". Savetuje da ne stavljate začine u jaja, ne mutite ih i ne stavljate ih odmah na vrelu ringlu.

- Ljudi naprave nekoliko grešaka pre nego što počnu da prave kajganu. Nemojte začiniti jaja, jer ako stavite so odmah jaja će se razbiti i postati vodenasta - rekao je Ramzi.

Razbijte jaja direktno u posudu u kojoj ćete ih pripremati i dodajte tri komadića putera. Bitno je da sve stavite u vrelu posudu. 

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Nikada ne mutite jaja jer im to menja strukturu i ne budu onakva kakva treba da budu - tvrdi poznati kuvar.

Kajganu tretirajte kao rižoto, što znači da jaja treba mešati sve dok ne budu gotova. Stavite je na ringlu pa uklonite i tako nekoliko puta. Pred sam kraj dodajte so i druge začine. Rezultat je savršena kajgana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading