Aleksandar Okolić kuva u restoranu "Kod dvoglavog orla": Ukusna pasta raj za nepca

Autor: Republika

Lifestyle

14.11.2019

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog petka Srpski telegraf svojim čitaocima poklanja dodatak "Srpski kuvar" u kojem mogu da pronađu mnogobrojne recepte, ideje za pripremanje posne hrane, kao i savete kako da prirodnim putem poboljšaju zdravstveno stanje.

Odbojkaš Aleksandar Okolić u ovom broju "Srpskog kuvara" otkriva njegovo omiljeno jelo i način na koji ga priprema, priznaje da mu je mamina kuhinja najdraža, ali i da brza hrana ponekad dolazi u obzir.
Osim toga, u ovom izdanju možete pronaći recepte za posna jela, kao i posne kolaće budući da se bliži početak Božićnjeg posta, ali i koje su to sve blagodeti ruzmarina.
U ovom izdanju možete pronaći ideje kako da na neobiča način servirate voćne salate i kako da vam trpeza izgleda svetski, poput onih u restoranima.
Foto: Republika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading