Olja Karleuša u restoranu "Kod dvoglavog orla" kuva za vas: Ukusan riblji specijalitet

Autor: Republika

Lifestyle

03.10.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf svakog petka svojim čitaocima poklanja dodatak "Srpski kuvar" koji sadrži brojne recepte za pripremanje ukusnih i neobičnih obroka, kao i savete o ishrani koja se odražava na naše zdravlje.

Ovog petka, za nas je kuvala pevačica Olja Karleuša koja je otkrila svoje omiljeno jelo. Priznala je da se odlično snalazi u kuhinji i da može da stane na crtu mnogim iskusnim domaćicama. 

Ona ne voli da eksperimentiše kada je hrana u pitanju, a priznala je i šta je nervira u restoranima.

Osim toga u dodatku "Srpski kuvar" možete da pronađete korisne savete za ostavljanje zimnice, da saznate koji to začin treba da forsirate u ishrani tokom hladnih dana kako biste ojačali imunitet i izbegli prehlade i viruse, ali i sjajan trik koji će vam špomoći da očas posla odvojite žumance od belanca!

Foto: Republika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading