Olja Karleuša u restoranu "Kod dvoglavog orla" kuva za vas: Ukusan riblji specijalitet
Srpski telegraf svakog petka svojim čitaocima poklanja dodatak "Srpski kuvar" koji sadrži brojne recepte za pripremanje ukusnih i neobičnih obroka, kao i savete o ishrani koja se odražava na naše zdravlje.
Ovog petka, za nas je kuvala pevačica Olja Karleuša koja je otkrila svoje omiljeno jelo. Priznala je da se odlično snalazi u kuhinji i da može da stane na crtu mnogim iskusnim domaćicama.
Ona ne voli da eksperimentiše kada je hrana u pitanju, a priznala je i šta je nervira u restoranima.
Osim toga u dodatku "Srpski kuvar" možete da pronađete korisne savete za ostavljanje zimnice, da saznate koji to začin treba da forsirate u ishrani tokom hladnih dana kako biste ojačali imunitet i izbegli prehlade i viruse, ali i sjajan trik koji će vam špomoći da očas posla odvojite žumance od belanca!
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)