SRPSKI TELEGRAF POKLANJA "SRPSKI KUVAR"! Dušan Borković kuva za vas: Biftek daje snagu, ali ja obožavam picu!
O uspesima Dušana Borkovića, najboljeg srpskog automobiliste na stazi sve se zna, ali je malo poznato da se prilično dobro snalazi i u kuhinji. U jedinstvenom spoju tradicije i moderne kuhinje restorana "Kod dvoglavog orla" u srcu Beograda, najviši vozač među profesionalcima pokazao je zavidno umeće, kako u kuvanju tako i u izbegavanju prepreka.
O svemu što Borković voli da jede, kako se snalazi u kuhinji, koje je njegovo omiljeno jelo i da li vodi računa o ishrani pročitajte u "Srpskom kuvaru" dodatku koji "Srpski telegraf" poklanja svojim čitaocima svakog petka.
Borković je otkrio i kada je počeo da konzumira alkohol i koliko često to sada radi, ali i da li su lsatkiši njegova slabost ili baš suprotno...
Osim toga, u "Stpskom kuvaru" možete pronaći i brojne recepte koji će vam pomoći da u ovim vrelim danima ponudite svojim ukućanima raznoliku trpezu, kako treba da organizujete kupovinu, mnogo ideja za pripremu letnjih voćnih torti i koje to namirnice nikako ne treba kombinovati ako želite da sačuvate svoj želudac.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)