LAKO I BRZO: Napravite seljačke pečene tikvice s jajima
Ručak prste da poližeš.
Sastojci: 2 veće tikvice, 3 paradajza, 2 paprike, so i biber po ukusu, malo mirođije, 70 g kačkavalja, 50 g pavlake za kuvanje, 2 jaja.
Priprema: Operite povrće veoma dobro i isecite ga na kriške. Poređajte ga u posudu za pečenjepodmazanu uljem, pod nagibom i u krug, ređajući redom tikvicu, paradajz i papriku.
Poređano povrće pospite solju, biberom, mirođijom i rendanim kačkavaljem.
U posebnoj posudi pomešajte umućena jaja s mlekom, dodajte pavlaku, a zatim i so i biber po ukusu.
Lepo sjedinite, prelijte jelo smesom i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni.
Brzo, lako i ukusno!
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)