LAKO I BRZO: Napravite seljačke pečene tikvice s jajima

Autor: bonapeti.rs

Lifestyle

09.06.2019

03:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ručak prste da poližeš.

RepublikaFoto: youtube.com/Moja mala kuhinja

Sastojci: 2 veće tikvice, 3 paradajza, 2 paprike, so i biber po ukusu, malo mirođije, 70 g kačkavalja, 50 g pavlake za kuvanje, 2 jaja.

Priprema: Operite povrće veoma dobro i isecite ga na kriške. Poređajte ga u posudu za pečenjepodmazanu uljem, pod nagibom i u krug, ređajući redom tikvicu, paradajz i papriku.

Poređano povrće pospite solju, biberom, mirođijom i rendanim kačkavaljem.

U posebnoj posudi pomešajte umućena jaja s mlekom, dodajte pavlaku, a zatim i so i biber po ukusu.

Lepo sjedinite, prelijte jelo smesom i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni.

Brzo, lako i ukusno!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading