Tajna vitke linije Snežane Dakić: Poklanjamo dodatak Srpski kuvar

Autor: Republika

Lifestyle

30.05.2019

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz najnoviji dodatak "Srpski kuvar" koji izlazi svakog petka uz Srpski telegraf očekuju vas sjajni recepti koji će zadovoljiti svačije ukuse.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Snežana Dakić

Snežana Dakić kuva za vas

Voditeljki Snežani Dakić uspeva da kuva brza i laka jela i da pritom ima vitku liniju, na kojoj bi joj pozavidele čak i 20-ogodišnjakinje. Ona je otkrila za Srpski kuvar koja je njena tajna.

Ćuftice za ručak, riba za večeru

Blogerka Ana Ćubela spremila je ukusne hrono recepte. U ovoj ishrani je najvažnije da imate redovne obroke na pet sati i da ne unosite namirnice poput grickalica, sokova, mleka, soje, brzih šećera i transmasti. Saznaćete kako da spremite slasne, a zdrave hrono obroke.

Specijaliteti od ostataka ručka ili večere

Koliko vam se samo puta desilo da ne znate šta ćete sa viškom hleba, špageta, mesa... U našem dodatku otkrićete kako da se snađete i spremite sjajna jela i ne bacate hranu.

Sve ovo i još mnogo toga očekuje vas u besplatnom dodatku "Srpski kuvar", koji izlazi petkom uz štampano izdanje Srpskog telegrafa.

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading