Srpski telegraf poklanja "Srpski kuvar": Mirka Vasiljević u restoranu "Kod dvoglavog orla" kuva za nas!

Autor:

Lifestyle

25.04.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirka Vasiljević rekla je, kuvajući za "Srpski kuvar", da je vrlo disciplinovana i umerena kada je hrana u pitanju jer je to najsigurniji način da sačuva zdravlje organizma.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Mirka Vasiljević

Umerenost i disciplina u ishrani tajna su vitke linije i dobrog izgleda glumice Mirke Vasiljević. Kako kaže, o značaju zdrave ishrane i odabiru namirnica koje joj prijaju naučila je kada je imala 18 godina i od tada se pridržava tih zlatnih pravila. Njih je, priča Mirka, dobila od svoje majke i tetke.

Zbog obaveza i troje dece različitog uzrasta koje svakog jutra mora da sprema za školu priznaje da ne stiže uvek da doručkuje. Ipak, i to uspe da nadoknadi na zdrav način.

Kaže i da nije veliki ljubitelj kuvanja, ali da uvek ima za koga da kuva.

Ostale kulinarske tajne poznate mlade glumice saznajte u dodatku "Srpski kuvar" koji vam Srpski telegraf poklanja svakog petka. Osim toga, pročitajte i fenomenalne recepte koji mogu da vam pomognu prilikom pripreme praznične trpeze...

Foto: Republika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading