ISKORISTITE VEOMA REDAK NUMEROLOŠKI DOGAĐAJ: Danas je najmoćniji datum u numerologiji

Autor:

Lifestyle

11.11.2018

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedelja 11. 11. 2018. predstavlja niz od tri jedanaestice koji stvara snažnu energiju za buđenje potpuno novog početka i potencijala. Ovaj dan je idealno vreme da promenite svoj život i postavite nove ciljeve.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ako se osećate bolesno i umorno, danas možete omogućiti sebi novi početak

Danas ste se probudili, pomislili da je nedelja iliti još jedan dan za odmor, a zapravo je ovaj dan mnogo moćniji od ostalih, ako je verovati numerologiji. Naime, datum 11. 11. 2018. je vibracijski snažan jer se radi o 11. danu 11. meseca u godini, koja takođe predstavlja broj 11 (2+0+1+8=11). Numerolozi poručuju da se ovaj dan može iskoristiti za kvalitetan novi početak, a Srpski telegraf otkriva kako.

MASTER BROJ 11

Foto: pixabay.com
Dva broja 1 predstavljaju kapiju između božanske inspiracije i njene manifestacije u realnom svetu

U numerologiji broj 11 se smatra "master" brojem. On sa sobom nosi vibracije uzvišenja, inspiracije i promene. Dva broj 1 predstavljaju kapiju između božanske inspiracije i njene manifestacije u realnom svetu, a kada se tri broja 11 spoje, kao što je slučaj u nedelju, ta manifestacija dešava se ogromnom brzinom. Numerolozi kažu da ovaj broj označava nove početke, a kada postoji trostruki niz (11. 11. 2018), to stvara snažnu energiju za buđenje potpuno novog početka i potencijala. Idealno je vreme da promenite svoj život, postavite ciljeve i dublje kopate kako biste otkrili istinu o sebi.

Ako osećate da vam je život usporen, ako se osećate bolesno i umorno, danas ćete biti dodatno inspirisani i možete omogućiti sebi novi početak.

JEDNOM U ŽIVOTU

Godina koja predstavlja 11 smatra se "univerzalnom godinom 11" (1910, 2009. i 2018, 2027). S obzirom na to da je 11 "master" broj, ovi datumi su jako bitni u numerologiji.

Nedelja je jedan od najmoćnijih dana u ovoj deceniji jer u svom datumu sadrži dva broja 11. Poslednji put se to desilo 11. 11. 2009. To što smo imali prilike da dva puta proživimo "univerzalne godine 11" čini nas srećnicima, jer je poslednja takva godina pre 2009. bila 1910. To znači da većina svetske populacije ima priliku da samo jednom u životu iskusi ovu moćnu pojavu.

Naredni datum sa tri jedanaestice je 29. novembar ove godine, ali neće imati vibracije iste jačine kao ova nedelja. Zbog toga se bacite na posao i od ovog vikenda počnite da menjate stvari u životu koje vas čine nesrećnim.

KAKO DO PROMENE

Iako je energija današnjeg dana izuzetno jaka, nju ipak treba uhvatiti. To ćete najlakše postići ako poradite malo na sebi, a Srpski telegraf predstavlja savete koji su numerolozi dali za bolje kanalisanje ove energije i lakši ulazak u tranziciju.

  • Foto: pixabay.com
    Dobro preispitajte sebe, prepoznajte koje vaše stare navike, osobine, strahovi ili ljudi žele da odu i pustite ih. Ovo je vreme za promene, a ne življenje u prošlosti. Ovim ćete ubrzati proces transformacije.
  • Zbog velike inspiracije koju ovaj dan nosi, izuzetno je bitno da postavite visoke ciljeve. Ne planirajte očekivano, već idealno; ne zamišljajte bolje, već raj na Zemlji; ne maštajte o sreći, već o ekstazi.
  • Počnite da više verujete svojim instinktima jer samo vi znate šta je najbolje za vas.
  • "Univerzalna godina 11" je idealna za čišćenje tela i uma. Regulišite ishranu, konzumirajte zdravije proizvode i smanjite izloženost televiziji, internetu i beskorisnim informacijama.
  • Razradite detaljan plan, ne samo za nedelju 11. novembar, već i za period nakon toga, pa i narednu godinu. Razmišljajte pozitivno o tim planovima, kanališite inspiraciju ka ostvarenju tih ciljeva i lakše ćete doći do njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading