Ovi znaci zodijaka su pravi srećnici: Oktobar im donosi uspeh i jaku ljubav

Autor:

Lifestyle

14.10.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova tri znaka zodijaka očekuje veoma uzbudljiv mesec, prepun divnih promena, avanturističkih putovanja, uspeha u karijeri, jake ljubavi i mnogih drugih lepota.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pa, ako se nađete na ovoj listi, onda smatrajte sebe srećnim, jer ovaj mesec biće jednostavno nezaboravan!

Blizanci

Sunce osvetljava vašu petu kuću zabave, romantike i kreativnosti ovog meseca i jednostavno ćete biti nezaustavljivi! Da budemo iskreni, flertovanje je vaša omiljena noćna aktivnost i niko u vom periodu neće moći da odoli vašem sjaju u očima. Novi mesec u Vagi osmog oktobra doneće vam nove početke. Da li radite na novim umetničkim projektima? Da li imate posebnu osobu u vašem životu? Sve će biti moguće za vas ovog meseca.

Vaga

Srećan rođendan Vage! S obzirom da sunce prolazi kroz vašu prvu kuću, sve stvari u vašem životu koje se odnose na vaš izgled i lični identitet će biti u porastu ovog meseca. Ovo uopšte ne bi trebalo da vas iznenadi jer je ovo sezona vašeg rođendana, a niko ne voli lepotu i milost više od vas. Takođe, vaša vladajuća planeta će biti u retrogradnoj poziciji 5. oktobra, proći kroz vašu drugu kuću finansija i samopouzdanja. To znači da ćete morati ponovo proceniti svoju vrednost i postaviti sebe na prvo mesto na listi prioriteta.

Vodolija

Da li lutate okolo? Sunce prolazi kroz vašu ogromnu devetu kuću putovanja, visokog obrazovanja i dalekih zemalja, tako da sigurno žudite za avanturom, uzbuđenjem i spontanošću. Proširujete svoje horizonte i postoje velike šanse da ćete započeti nešto potpuno novo u svom životu, možda ćete i upisati novi fakultet. S druge strane, Venera, planeta ljubavi i lepote, šarmira vašu ambicioznu desetu kuću karijere i sudbine. Pa, zato ćete biti dodatno atraktivni za javnost tokom ovog perioda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading