4 horoskopska znaka koja radije biraju KARIJERU UMESTO LJUBAVI!

Autor: zenskimagazin.rs

Lifestyle

12.10.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte za koje znake zodijaka je posao važniji od ljubavi.

Foto: pixabay.com

Njihov um je stalno u poslu, posebno ako rade ono što žele, tako da ne mogu pronaći prostor za bilo šta drugo, pa čak ni za ljubav. 

Ovan 

Oni žive za konkurenciju i promociju na radnom mestu. Za njih, uspeh na poslu znači sve! Većina Ovnova neće prestati dok ne dostigne vrhunac svoje karijere, čak i ako to znači ostavljanje svega iza sebe. Pa, ako ste zaljubljeni u Ovna, trebalo bi da budete svesni njihovog lošeg temperamenta i agresivnosti, ali to ne shvatajte lično, jer ove negativne osobine najčešće stimuliše stres na poslu i stalna užurbanost... 

Bik 

Bikovi su veoma moćni i puni samopouzdanja. Skoro uvek sebe stavljaju na prvo mesto (na dobar način) i veoma im je bitna karijera. 

Zbog svog prirodnog šarma i sposobnosti oni se lako kreću od jednog do drugog napretka. Iako uživaju u odnosima i ljubavima, postoje trenuci kada su previše usredsređeni na materijalni luksuz koji dolazi sa uspehom, tako da mogu zaboraviti da imaju svog voljenog pored sebe. 

Lav 

Lavovi su najdominantniji u odnosu na sve druge znakove, što im daje prednost kada je u pitanju karijera. Da ne spominjemo činjenicu da Lavovi mrze da budu u poziciji u kojoj im drugi moraju govoriti šta da rade. Bez obzira na specifične osobine koje poseduju, kao što su kreativnost, velikodušnost ili neodoljivost, Lavovi tačno znaju šta da kažu i rade na radnom mestu kako bi se popeli na vrh. Iako su odlični partneri i mogu izgraditi snažnu vezu, ponekad ih potraga za karijerom može učiniti slepim prema ljubavi njihovog života. 

Devica 

Za razliku od prethodna tri znaka, Devica nema želju za uspehom. Ali, oni su zavisni od svog rada i često, bez obzira na to, brzo postižu uspeh u karijeri. Njihova strast za vrednim radom jednostavno ne ostavlja prostor za ozbiljnu vezu, čak i kada bi je želeli. Device su previše usredsređene na detalje u kući i na radnom mestu, tako da jednostavno ne mogu pronaći vreme da se fokusiraju na drugu osobu pored njih, sa kojom će morati da dele sve u svom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading