OVI ZNAKOVI U HOROSKOPU SU UBEDLJIVO NAJPAMETNIJI!

Autor: Republika

Lifestyle

05.10.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovoj zlatnoj petorki nije potrebno čak ni društvo jer im je njihov um najbolji prijatelj. Izgledaju vrlo mistično, ali to je uglavnom zato što rade na briljantnim idejama i planovima.

Foto: pixabay.com

1. Vodolija 

Ovaj horoskopski znak je najviše povezan s filozofijom. Vodolije često oduševe okolinu inovativnim pristupom rešavanju problema, a kroz život koračaju s mišlju da je sve ostvarivo. 

2. Škorpija 

Škorpije su vrlo osećajni ljudi, obuzeti burnim emocijama.

Svakodnevno sebi i drugima postavljaju razna intelektualna pitanja, a nije im strana ni moć viđenja kroz iluziju, što najčešće koriste kako bi promatrali društvenu dinamiku. 

3. Blizanci 

Osobe rođene u znaku Blizanaca odlično se snalaze u društvu jer, kao i Škorpije, sjajno procenjuju društvenu dinamiku. Najviše ih zanimaju sociološka i politička pitanja, a njihova izvanredna moć planiranja donosi novi pogled na svaku situaciju. 

4. Vaga 

Vagama su najbitnije harmonija i estetika. Najčešće razmišljaju o uticaju umetnosti na opšte blagostanje čoveka, a svakodnevno im se po glavi motaju i pitanja o pravdi i društvenim problemima. 

5. Rak 

Rakovi su najosetljiviji horoskopski znak, a ta činjenica ih veže za neprestano razmišljanje o životnim pitanjima. Vrlo često primećuju ono što drugi ne vide, a u haotičnim situacijama reaguju bolje nego bilo ko drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading