HOROSKOP ZA 18. 9. - Rakovima se dopadaju kolege, Lavovi uživaju u harmoničnoj vezi

Autor:

Lifestyle

17.09.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Pročitajte astrološke prognoze za danas

Škorpije planete su danas na vašoj strani, pa ako ste nezadovoljni trenutnim stanjem na poslu, možete početi da tražite druge opcije. Vodolije neko od kolega vam radi iza leđa, a to će rezultirati nezgodnim razgovorom sa nadređenima. Vaši stavovi se neće poklapati.

Lavovi vaša veza je ušla u period harmonizacije. Iskoristtie ovaj period da uživate sa partnerom i izgubite se u nekom svom svetu. Rakovi sve više vam se dopada neka osoba sa posla, ali se veza sa kolegama ne poklapa sa vašim principima...

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading