HOROSKOP ZA 8. 9. - Blizanci žele da pređu na naredni nivo, Vage se osećaju usamljeno

Autor:

Lifestyle

07.09.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Pročitajte astrološke prognoze za danas

Vodolije ovaj vikend će biti jako dobar za vas jer ćete dobiti nekoliko poslovnih ponuda. Posebno će vam interesantna biti ona iz inostranstva, ali niste sigurni koliko će to uticati na vaš život. Poslušajte svoju intuiciju. Ni Ovnovima nije loše. Konačno imaju osećaj da im na poslovnom planu ide kako treba.

Vage imate osećaj da vam partner poklanja dovoljno pažnje. Zbog toga ćete se osećati kao pravi usamljenik. Rešite problem što pre, a najbolji način je razgovor. Blizanci veza vam jako prija. To vas tera da razmišljate o zajedničkoj budućnosti i formalizaciji odnosa...

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading