Evo šta vašem znaku donosi letnje POMRAČENJE MESECA I SUNCA

Autor: b92.net

Lifestyle

19.07.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo letnje pomračenje Sunca daće još veću dubinu svim našim osećanjima i potrebi da se emotivno vežemo. Srce je snažno i hrabro, spremno da se bori za sve što voli. Ništa nam nije teško kad se radi o ljubavi, deci, porodici i svemu onome što nam daje osećaj sigurnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/Ap

Rak, Škorpija i Ribe sigurni su u ljubavi, a na svojim duhovnim putovanjima dobijaju važne uvide.

Jarac, Bik i Devica osećaju previranja u sebi, pa uporište traže u poslu i stvaranju materijalne sigurnosti.

Blizanci, Vaga i Vodolija izvlače na površinu svu svoju romantičnost i maštovitost kako bi učvrstili ljubavne veze i poslovne uspehe.

Ovan, Lav i Strelac sigurnost traže u intimi svog doma, privremeno im je potreban mir.

Foto: pixabay.com

PUN MESEC U VODOLIJI

Pun Mesec u Vodoliji, 27. jula, dolazi u svom tamnom izdanju, uz pomračenje Meseca. Donosi pojačanu svesnost, a naši bližnji su ogledala u kojima vidimo sebe onako kako se već dugo nismo videli. Želimo da menjamo sve što ne valja i popravimo sve što možemo, prvenstveno u odnosima sa drugima.

Vodolija, Vaga i Blizanci nemirni su i osetljivi. Mogli bi se razočarati u neko prijateljstvo, ali to će ih podstaći da se vrlo originalno dokažu na društvenoj sceni.

Ovan, Lav i Strelac najspremniji su da oproste i probude šarm i romantičnost kako bi osvojili ljubav i poverenje.

Jarac, Devica i Bik mogu napokon završiti poslove koje su previše odugovlačili. Inovativni su u organizaciji poslova i godi im osećaj kontrole.

Ribe, Rak i Škorpija intuitivno znaju da samo treba da se prepustimo toku života. Snaga njihovih osećaja pokrenuće pozitivne promene.

Foto: pixabay.com

DRUGO POMRAČENJE SUNCA

Drugo letnje pomračenje Sunca dolazi sa mladim Mesecom u Lavu, 11. avgusta. Energija ljubavi i samosvesti usmerava se unutra pa možemo ojačati ljubav prema sebi.

Lav, Vodolija, Škorpija i Bik vrlo su kreativni, zaigrani i osetljivi. Iz te unutrašnje osetljivosti mogu ostvariti još dublju povezanost s onima koje vole.

Ovan i Vaga romantičnim će potezima osnažiti svoju ljubavnu vezu, a Strelac i Blizanci zablistaće idejama koje će otvoriti zanimljive poslovne mogućnosti.

Rak i Ribe mogu unovčiti svoju maštovitost, a Devica i Jarac spontani su u pokazivanju osećanja, spremni na neki veliki korak u vezi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading