Ovim astro parovima nije suđeno da budu zajedno!

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

05.07.2018

01:49

Ima parova koji su, uprkos želji i simpatijama, nekompatibilni i nije im suđeno da završe zajedno. Zvezde otkrivaju o kojim astro kombinacijama je reč.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovan i Devica 


Ovnovi su samouvereni, ne vole da pričaju mnogo, a pogotovo ne da kukaju o ljubavnim problemima. Ne vole da glume, dok je Devicama potrebna pažnja, zato su one za Ovna previše komplikovane i zahtevne. Ukoliko se Ovnovi zaljube u Device pre nego što je dobro upoznaju, tada će sa njima imati samo glavobolje. 

Bik i Blizanci 

Bikovi su "dobar materijal" za vezu, ali ipak ni oni ne mogu sa svakim. Blizanci su za njih previše slobodni i nestalni, što će bikove dovesti do ludila i oni će prvi pobeći iz takve veze. 

Rak i Strelac 

Rakovi su emotivci i traže pravu ljubav, ali to ne mogu očekivati od Strelca. Žele nekoga ko će se truditi oko njih. Ukoliko i započnu vezu sa Strelcem čeka ih nesigurnost, ljubomora i svađe. 

Lav i Ribe 

Lavovi vole da su sigurni u vezi, jer kada nađu "pravog" oni mu se bezuslovno predaju. Ne vole ljude koji kukaju i nose negativnu energiju. U vezi sa Ribama mogu biti izmanipulisani i povređeni. 

Vaga i Škorpija 

Vage traže ljubav koja pruža mir i sigurnost. One vole iskren odnos. Škorpije su za njih previše negativne, pesimistične i lenje. 

Jarac i Strelac 

Ova dva znaka su potpune suprotnosti. U takvoj vezi, Jarac će nailaziti na razočaranja. Iako govore kako im ljubav nije važna, Jarčevi bi sve dali za onu "pravu". 

Vodolija i Rak

Voda pronalazi svoj put uvek. Zato ovaj znak najviše želi slobodu u životu, pa i u vezama. Ne plaše se da se zaljube, već da ne izgube slobodu. Za Vodolije su najgore ljubavne kombinacije sa Bikovima, jer im ne mogu pružiti stabilnost kojoj Bikovi teže. 

Komentari (0)

Loading