Muškarci ova tri horoskopska znaka NIKAD NE PREBOLE BIVŠU

Autor: b92.net

Lifestyle

22.06.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci rođeni u ova tri znaka teško mogu preboleti prošlu vezu i neke bivše ne mogu ceo život da izbace iz glave.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Rak

Za muškarce rođene u znaku Raka rastanci su prava noćna mora i jako teško mogu da se "oslobode" sene bivše veze. Oni mnogo ulažu u vezu i sanjaju o tome da budu zauvek sa svojom ljubavlju. Žude za sigurnošću - pa im je teško da izađu iz veze s nekom osobom. Njihova senzibilna i romantična duša tera ih na to na idealizuju svoju prvu ljubav.

Lav

Muškarci rođeni u znaku Lava ne poklanjaju lako svoje srce. Ali, kad se u nekog zaljube, za svoju partnerku će uraditi apsolutno sve, te odmah žele da provedu ceo život s njom. Nakon prekida veze teško prihvataju da neće više sve biti kao pre. Od straha da ih neko opet ne povredi opreznije ulaze u nove veze, te često sanjanju o starim dobrim vremenima s bivšom partnerkom.

Strelac

Veza sa slobodnim duhom - kakav je muškarac rođen u znaku Strelca - nije jednostavna. On se brzo i često zaljubi, ali se teško odluči za čvrstu vezu. Nekako je tek prva velika ljubav uspela da ga veže uz sebe - i to nikada neće zaboraviti. Ona je za njega bila jednostavno savršena (a s njom je imao iste probleme kao i s tobom).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading