UŠLI STE U NOVU VEZU? Evo šta možete da očekujete od njegovog horoskoposkog znaka

Autor: Republika

Lifestyle

14.05.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoje znakovi koji su itekako odani, ali i oni koji imaju problema s vernošću...

RepublikaFoto: pixabay.com

Ovan 

Pokreće ga strast, zbog čega bi ovaj znak bez problema ostavio partnera, radi druge osobe. 

Bik 

Bik nema problema s vernošću te je izuzetno odan, a to očekuje i od svog partnera. No, ako bi i prevario, to bi bila isključivo fizička prevara, zbog nedostatka intimnosti. 

Blizanci 

Blizanci vole flert, ali je mala verovatnoća da će ići dalje od toga. No, ako prevare, to znači da je za njih sve gotovo. 

Rak 

Dokle god Rak kod kuće ima ljubav i nežnost, neće pomisliti na prevaru. 

Lav 

Lavovi spadaju u grupu znakova koji češće varaju, upravo zato što imaju stalnu potrebu biti u centru pažnje. Lavove treba držati zainteresovanima (igrati toplo-hladno) i stalno im davati komplimente. Takođe, zanimljivo je da kad varaju, varaju s ljudima mlađima od sebe, jer ih privlači njihova energija. 


Devica 

Jednako kao i Rakovi, dok su srećni kod kuće, ne pomišljaju na prevaru. No, kad osete da im partner ne pruža dovoljno, prevara im je sasvim normalna stvar, jer im ona pomaže da što bezbolnije izađu iz veze. 

Vaga 

Vage su uglavnom verne, ali vole novo društvo i flert. Bitno je da Vaga u svom partneru ima i prijatelja, na kojeg se može osloniti, jer tada će biti u najmanjem iskušenju. 

Škorpija 

Najseksipilniji horoskopski znak miruje samo kad je zaljubljen. No, ako mu seks postane dosadan, bez problema će se uputiti u vezu za jednu noć, koju neće priznati partneru. Izbegavanje rutine u spavaćoj sobi, dobitna je kombinacija koja će zadržati Škorpiju. 

Strelac 

Strelci su skloni prevarama, jer su željni avantura, pa čak i u dugim vezama. Prevaru ne doživljavaju kao nešto dramatično, a takođe ćee oprostiti mnogo lakše nego ostali znakovi. 

Jarac 

Jarci se svrstavaju u grupu najvernijih znakova. I kad ih zainteresuje neko drugi, ništa više od flerta se neće dogoditi, dok su zauzeti. Prevaru smatraju emocionalnom izdajom. 

Vodolija 

Vodolija ima svoju definiciju prevare, koja je tolerantnija od drugih. Kad varaju, prevariće s nekim potpunom drugačijim, nego što je njihov partner. No, sami će sebi objasniti da je to bilo neizbežno, jer su s partnerom upali u rutinu, koja im ide na živce. Vodolija neće varati jedino kad iskreno voli i kad zna da mu to partner neće oprostiti. 

Ribe

Kad im postane dosadno u vezi, Ribe vole da maštaju o nekome iz okoline. Iako se znaju zaustaviti kad treba, pitanje je hoće li se u tu osobu i zaljubiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading