HOROSKOP ZA 30. 4. - Škorpije očekuje finansijski dobitak, Jarčevi će upoznati srodnu dušu

Autor:

Lifestyle

29.04.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Pročitajte astrološke prognoze za danas

Škorpije, skoristite naklonost planeta da postignete neke važne ciljeve koje ste ranije zacrtali. Očekuje vas veliki finansijski dobitak koji može prevazići vaša očekivanja. Konačno vas očekuju konkretni rezultati odličnih poslovnih poteza u prošlosti. Pred vama je romantičan i uzbudljiv dan, prepun erotskog naboja i ljubavnih užitaka. Situacija između vas i partnera se popravlja.

Jarčevi, možete da očekujete važan poslovni sastanak. Postoji mogućnost unapređenja. Veoma ste promenljivog raspoloženja. Očekuje vas lep izlazak u društvo, moguće na neku proslavu. Upravo u okviru te atmosfere možete konačno sresti i upoznati svoju srodnu dušu. Proverite krvni pritisak.

Vodolije, čuvajte se manipulacija na poslu. Vaš odnos sa pretpostavljenima može postati problematičan, pa je bolje da se ne upuštate u analizu osetljivih dugotrajnih problema. Harmonični odnosi s partnerom i romantičan izlazak mogu obeležiti ovaj dan. Vodolije koje su u braku očekuje uspešno rešenje nekog dugotrajnog problema. Možete otići na zajednički izlet. Počnite sa rekreacijom.

Ribe, očekuje vas važan poslovni dogovor, kao i potpisivanje ugovora o dugoročnoj saradnji. Finansijska situacija se popravlja. Možete pokrenuti reorganizaciju poslovanja jer se obim posla proširuje i sve vreme ste pod pritiskom krajnjih rokova. Uspešna organizacija može vam doneti veliki profit u budućnosti. Harmonija u okviru vaše porodice i važan dogovor s partnerom predstavljaju dominantnu atmosferu ovog dana. Stabilizacija u odnosu s partnerom i romantični trenuci na izletu ili putovanju.

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading