Kada su ovi znakovi horoskopa u vezi, AGONIJA je garantovana!

Autor: zena.blic.rs, Republika

Lifestyle

29.04.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav koju mnogi priželjkuju, ono čuveno "živeli su srećno do kraja života" jednostavno nije za neke parove Zodijaka, kažu zvezde. Proverite da li ste u ovoj neslavnoj grupi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Neke kombinacije horoskopskih znakova idealne su za prijateljstvo, neke za ljubav ili poslovnu saradnju. A neki se jednostavno ne podnose – i bilo bi bolje da nisu u vezi jer ih čekaju samo tenzije, svađe, suze.

Strelac i Bik

Bik jednostavno ne može da ispuni velika očekivanja jednog Strelca. Dok staloženi Bik daje sve da vezu učini mirnom i prijatnom, Strelac je stalno u potrazi za pustolovinom i promenama. Malo je verovatno da će ova dva horoskopska znaka biti srećni zajedno. Jedno drugom će, nažalost, ubrzo početi da smetaju.

Devica i Vaga

Između Device i Vage, po svemu sudeći, nikad neće sevnuti ona iskra bez koje nema večne ljubavi. Oni se u potpunosti razlikuju, i u načinu razmišljanja i u principima. Zbog toga se svađaju kao nijedan drugi par među horoskopskim znakovima.

Rak i Vodolija

U teoriji ova dva znaka mogli bi biti dobar par u ljubavi, jer su osećajni. Međutim, Vodolija mnogo voli slobodu i oseća se sputano pored Raka koji je stalno željan ljubavi i pažnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading