Ova tri znaka zodijaka se najčešće zaljubljuju!

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

16.04.2018

01:49

Ovan, Lav i Strelac se zaljubljuju lako. Blizanci, Vaga i Vodolija prvo dobro o svemu razmisle. Rak, Škorpija i Ribe ne mogu bez ljubavi.

pixabay.com
Ovan, Lav i Strelac se olako zaljubljuju

Vatreni znaci 

Osobe rođene u znaku Ovna, Lava ili Strelca uglavnom se brzo zaljubljuju, ali se i brzo "hlade". Ukoliko kod neke osobe pronađu nešto što im se dopada, spremni su za avanturu. Međutim, to ne znači da su promiskuitetni i da ne mogu da ostvare dugu i kvalitetnu ljubavnu vezu. Njih je samo teško "uhvatiti", ali oni koji uspeju biće višestruko nagrađeni.Ukoliko želite da se neko iz ove vatrene trojke zaljubi u vas, ali i ostane sa vama u vezi, ne ograničavajte njihovu slobodu, a vatricu održavajte malim gestovima pažnje. 

Vazdušni znaci 

Blizanci, Vaga i Vodolija ponekad previše razmišljaju i zato se ne zaljubljuju na prvu loptu. Prvo analiziraju osobu koja im se dopada, zatim pokušavaju da ustanove koliko je taj neko dobar za njih, kakva bi budućnost mogla da ih čeka u ljubavnom odnosu sa nekim. Oni prave "za i protiv" liste, pa tek onda kreću u akciju. Zato mogu delovato hladno i nezainteresovano u odnosu na ostale znake. Takođe, status, ugled i inteligencija druge osobe su im bitniji od fizičke lepote, šarma, a često i od materijalnog stanja. 

Zemljani znaci 

Stabilnost je ključna reč za Bika, Devicu i Jarca. Oni se zaljubljuju u osobe za koje pretpostavljaju da neće praviti stresne situacije, "igrati igre", folirati... Sporo se zaljubljuju, ali ih nikako ne treba pritiskati da se odluče. To su osobe koje se teško menjaju, nisu spremne na kompromis, traže od drugih da im se prilagode. Imajte to na umu ukoliko želite da osvojite osobu koja je u zodijaku zemljani znak. 

Vodeni znaci 

Rak, Škorpija i Ribe se zaljubljuju najčešće od svih. Oni ne mogu da žive bez ljubavi, pažnje, nežnosti i to u velikim količinama. Ali to ne znači i da su najmanje verni. Samo nemojte da se igrate sa njihovim osećanjima, jer ne praštaju lako. Daće vam jednu šansu, ali verovatno ne više od toga.

 

 

Komentari (0)

Loading