ASTRO VODIČ: Bikove čeka promena posla, turbulentan period za Marka Miljkovića! (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

19.05.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "ASTRO VODIČ" je na našem Jutjub kanalu SREĆNA.RS

U ovoj epizodi Goca Dragišić otkrila je šta je važno za one koje su rođeni u znaku Bika, a to su ljubav, finansije i novac. Za Bikove je ovo idealan period za promenu posla. Takođe, njima se smeši i dobra zarada. Još jedan znak će imati pozitivan period, a to su Device. Za Device je ovo odlična nedelja za rešavanje zdravstvenih problema. Ono što je najvažnije da znate za period od 19. maja otkriće vam Goca Dragišić u novoj epizodi emisije "ASTRO VODIČ" u produkciji Republika TV-a na portalu Republika.rs.

U rubrici AKTUELNO Goca se bavila Markom Miljkovićem koji je ove nedelje u centru pažnje zbog privođenja u policiju. Iako je pred Markom veoma turbulentan period, sve što se dogodilo bi moglo da bude veoma korisno za Miljkovića, jer će mu pomoći da shvati šta je dobro, a šta ne, za njega.

I ove sedmice Goca je odgovarala na vaša pitanja koja ste postavljali na našem zvaničnom Instagram nalogu Republika.rs, a da li vam se posrećilo da naša Goca odgovori baš na vaše pitanje pogledajte u emisiji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading