CAR, SLUGA, UČITELJ: Saznajte šta ste bili u PROŠLOM ŽIVOTU na osnovu datuma rođenja

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Datum rođenja prema astrologiji otkriva mnogo o našoj ličnosti.

CAR, SLUGA, UČITELJ: Saznajte šta ste bili u PROŠLOM ŽIVOTU na osnovu datuma rođenja

Foto: shutterstock

U astrologiji se veruje da naši životi nisu samo proizvod okolnosti iz sadašnjosti, već da su duboko utkani u prethodne inkarnacije. Prema ovakvom verovanju, prošli životi oblikuju naše karaktere, talente i sudbine.

Učitelj - od 14. do 28. jula, od 23. do 27. septembra, od 3. do 17. oktobra

U prošlom životu bili ste duhovni učitelj velikog srca.


Putujući umetnik - od 22. do 31. januara, od 8. do 22. septembra

U prošlom životu bili ste putujući umetnik, očaravali ste ljude svojom maštom i talentom. Uvek ste bili u centru pažnje. U ovom životu, i dalje ste osetljivi, ali ne pokazujete lako svoja osećanja i vezani ste za jedno mesto i osobu.


Istaknuti branilac pravde - od 29. jula do 11. avgusta, od 30. oktobra do 7. novembra

Vaša moć je bila taktičnost i hladnokrvnost, dobro ste planirali i mudro izabrali ciljeve. U ovom životu ste veoma iskrena i direktna osoba, volite humanitarne aktivnosti i pomažete bolesnima i slabima. Međutim, često vam nedostaje samopouzdanja i osećate se emotivno, piše "Krstarica".

Foto: Shuterstock

Šta ste bili u prethodnom životu

 
Milostiv razbojnik - od 8. do 21. januara, od 1. do 11. februara 

U prošlom životu, vaš moto je bio "Uzmite od bogatih i dajte siromašnima". I danas ste idealista, ali oprezniji nego ranije. Otvarate svoje srce samo onim prijateljima koji su dokazali da to zaslužuju. Previše ste zahtevni u ljubavi i sanjate da je doživite telom i dušom.

Car - od 1. do 10. marta, od 27. novembra do 18. decembra

Vi ste ambiciozni i inteligentni. U ovom životu ne volite da vam drugi komanduju i vode. Volite svoju slobodu i trudite se da je sačuvate svom snagom. Veliki ste individualista i odbacujete sve kolektivno. Takođe ste sebični u ljubavi i sve vaše ljubavne veze su kratkog veka.

Omiljeni kralj i vladar - od 12. do 29. februara, od 20. do 31. avgusta

Nikada niste voleli nasilje. Sve što ste radili bilo je taktično i nežno i uspeli ste da osvojite mnoga srca. Međutim, vrlo često ste imali problema zbog ljubomore protivnika. Danas ste osetljiva osoba i ljutite se kada se neko umeša u lične stvari.

Nemilosrdan osvajač - od 20. do 8. maja, od 12. do 19. avgusta 

Megalomanija i želja da nametnete svoju volju bile su najkarakterističnije osobine u vašem prošlom životu. Bili ste nemilosrdni prema neprijateljima i onima koji bi stajali na putu vašem cilju. U ovom životu, mrzite autoritet i autoritativne ljude i nastojite da postignete mir i harmoniju. U ljubavi ste veoma ljubomorni, ali ste uvek spremni da date dušu osobi.

Obrazovana i mudra osoba - od 9. do 27. maja, od 29. juna do 13. jula

Dobro ste znali da je slava mač sa dve oštrice. Bili ste strogi prema sebi – greške nisu bile dozvoljene. Shvatili ste da smrt nije samo fizički, već i duhovni događaj. U sadašnjem životu imate veliko poverenje u ljude, cenite prijateljstvo i u ljubavi tražite istinu, nežnost i romantiku.

Intelektualac - od 11. do 31. marta, od 18. do 29. oktobra, od 19. do 31. decembra

Vaše glavne osobine su bile poštenje i inteligencija. Nije vam nedostajalo zavidnih neprijatelja zbog vašeg briljantnog uma. U ovom životu se osećate dužno nekim ljudima. Vaš moto je: "Želim da otkrijem korene svih tajni".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading