ASTRO VODIČ: Ovi znakovi ulaze u bračne vode, Ognjenu Amidžiću sleduje nov VELIKI projekat! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Lifestyle

28.01.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "ASTRO VODIČ" postavljena je na naš Jutjub kanal SREĆNA!

U večerašnjoj epizodi emisije "Astro vodič" koju uređuje i vodi naša koleginica Goca Dragišić bavimo se znakovima koji imaju sreće u bračnoj zajednici. 

U ovu grupu spadaju oni rođeni u znaku Lava, Škorpije i Ribe. Rođeni u ovim znakovima imaju dobar aspekata za ulazak u brak. Svi ovi znakovi razmišljaće da li će se ostvariti kao bračni partneri, a naša Goca savetuje da dobro razmisle o tome jer brak je nešto što bi trebalo da bude za ceo život! 

Naravno tu je i rubrika "Pitajte Gocu" gde svake nedelje Goca odgovara na vaša pitanja koja ste postavljali na našem zvaničnom Instagram nalogu Republika.rs. 

Dok u rubrici AKTUELNO otkrivamo da voditelja Ognjena Amidžića na profesionalnom planu očekuju pored aktuelne šou biz emisije "AmiG show", novi projekti koji će imati jako puno uspeha. Kao i da će od 44. godine mu se dati dobar i stabilan brak! 

Novu epizodu emisije "ASTRO VODIČ" možeze pogledati u videu na početku teksta!


Na našem Jutjub kanalu Republika TV svakodnevno vas očekuju video formati o kojima se uveliko priča “U trendingu sa Republikom", “Lično sa”,  “Minsko polje sa Sanjom", "Razotrkivanje". Dok vas na Republika News Jutjub kanalu očekuju "Niže lige” kao i novi format "INTERVJU".  Ako još uvek niste, zapratite naše Jutjub kanale, kako biste bili u toku sa svim informacijama I aktuelnostima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading