Šta zvezde spremaju svetskim liderima!? Evo kakva će godina, prema astrološkim prognozama, biti Donaldu Trampu, Volodimiru Zelenskom...

Autor:

Lifestyle

01.01.2024

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Briselski portal Politiko objavio je astrološka predviđanja za 2024. godinu za neke od vodećih svetskih lidera.

Šta zvezde spremaju svetskim liderima!? Evo kakva će godina, prema astrološkim prognozama, biti Donaldu Trampu, Volodimiru Zelenskom...

Foto: Tanjug/AP

Evo šta čeka u 2024. godini neke od najpoznatijih svetskih političara.

Kim Džong Un (Jarac)

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kim Džon Un

 

Stalan Pluton na početku godine pomoći će vam da steknete uvid u svoj život kako biste napravili neke preko potrebne promene, posebno u svom društvenom krugu. Nedavno ste podstakli neke opasne saveze, koji su negativno uticali na vašu reputaciju i odveli vas na opasan put. Otpustiti ih neće biti lako: vi ste, na kraju krajeva, Jarac, znak poznat po svojoj tvrdoglavosti i protivnik kompromisima. Ali to će dovesti do stabilnijeg ličnog i profesionalnog života. U drugoj polovini godine, možda ćete biti skloni da preuzmete neke nepotrebne rizike i napravite hrabre profesionalne izbore. Ali ovo nije vreme da budete nepredvidivi, jer će se kockanje verovatno vratiti i dovesti vas u vruću vodu na poslu. Držite glavu na ramenima i uzdržite se od svega što bi moglo da ugrozi sebe ili druge.

Volodimir Zelenski (Vodolija)

Republika

Foto: Tanjug/AP

Volodimir Zelenski

 

Vaša planeta vladar Uran, utiče na vaš inovativni duh u prvoj polovini godine, pa iskoristite to u potpunosti tako što ćete se kockati i prihvatiti svoj preduzetnički način razmišljanja. Pred vama je niz dugo očekivanih profesionalnih uspeha, na osnovu truda i discipline. Ali za napredak je potrebno vreme, pa nemojte biti frustrirani ako se stvari kreću sporijim tempom od očekivanog. Iskoristite ovo vreme da vežbate strpljenje i negujete prijateljstva. Posle užurbane i bogate prve polovine godine, retrogradni Uran u poslednjem kvartalu 2024. će se uzdrmati kod kuće i na poslu, donoseći haos, ali i otvarajući vrata introspektivnom putovanju koje će trajati nekoliko nedelja. Pronalaženje sebe će dovesti do mira i zbližiti vas sa porodicom, ali će neminovno izazvati nesuglasice sa nekim poznanicima. Prihvatite ovu promenu i pustite ljude koji vas destabilizuju.

Donald Tramp (Blizanci)

Republika

Foto: Tanjug/AP

Donald Tramp

 

Vaš profesionalni život će biti pun iznenađenja 2024. godine, sa puno uspona i padova i uzbudljivih novih prilika za karijeru za vas. Ali budite oprezni šta želite: taj „posao iz snova“ koji ste gledali mogao bi izgledati sjajno na papiru, ali dolazi sa puno odgovornosti i više stresa nego što možete da podnesete u ovom trenutku. Pažljivo razmislite o svojim izborima i ne zaboravite da date prioritet svom mentalnom zdravlju. Sa poslovne strane, neke uzbudljive nove ideje će doneti profitabilne rezultate, tako da se ne plašite da pustite mašti na volju i pokažete svoju genijalnost. Ali pazite na sve nepotrebne rizike i prečice - oni mogu dovesti do dugoročnih problema. Kao vazdušni znak, po prirodi ste šarmantni i ubedljivi, tako da okupljanje gomile pristalica neće biti problem. Ove godine predviđamo plodonosni savez sa zemljanim znacima kao što je Jarac. Ali pazite na lažna prijateljstva.

Ursula fon der Lajen (Vaga)

Republika

Foto: Thierry Monasse / Polaris / Profimedia

Ursula fon der Lajen

 

Nakon uzbudljive, ali nepredvidive 2023, 2024. će doneti malo stabilnosti i preko potrebnog mira u vaš profesionalni život. Kao Vaga, jedna od vaših najjačih osobina je vaša ljubaznost, ali uticaj ambicioznog Saturna će vam pomoći da se fokusirate na sopstvene ciljeve i stavite sebe na prvo mesto ove godine. Ovo će takođe stvoriti savršenu priliku da razvijete efikasnije profesionalne navike koje će poboljšati vaš radni život i pomoći vam da se izdvojite za svaku nadolazeću priliku. Uprkos vedrim izgledima tokom većeg dela godine, pomračenje Sunca u oktobru će doneti nepredvidivost u vaš život, pa pazite na bilo kakve iznenadne promene ili prilike koje su previše dobre da bi bile istinite. Pažljivo procenite svaki izbor i izbegavajte velike promene u životu u ovo vreme.

Angela Merkel (Rak)

Republika

Foto: Tanjug/AP

Angela Merkel

 

Godina 2024 ima nešto veliko za vas. Tokom proleća, razne nove profesionalne prilike će pronaći svoj put do vas, dajući vam priliku da se ponovo pronađete. Ovo je vreme da budete smeli, posebno pod budnim okom Saturna. Istražite nove hobije, naučite nove veštine i, što je najvažnije, upoznajte nove ljude. Potrudite se da se pokažete i ne preskačete društvene događaje, što će vam dati priliku da proširite svoju mrežu i poboljšate svoju reputaciju. 2024. nije godina za usporavanje, zato izazovite sebe i prihvatite promene, navodi se u astrološkim predviđanjima briselskog portala.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading