HOROSKOP ZA PETAK 29. SEPTEMBAR! Vodolije - preti vam opasnost od zakulisanih radnji na poslu, Lavovi - očekuje vas razočaranje u partnera!

Autor:

Lifestyle

29.09.2023

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstelacija ovde, konstelacija onde. Toliko je toga što nam zvezde govore, međutim, da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

HOROSKOP ZA PETAK 29. SEPTEMBAR! Vodolije - preti vam opasnost od zakulisanih radnji na poslu, Lavovi - očekuje vas  razočaranje u partnera!

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Vodolije, ovaj dan donosi opasnost od zakulisnih radnji. Moguće su spletke i rivalski odnos nekih kolega na poslu. Strelci, glavni izazov za vas je da se danas strpite i ne ulazite u rizične investicije. Energija nije povoljna za novi početak.

Lavovi, ovaj dan okružuje negativna atmosfera između partnera i vas. Glavna tema biće izneverena očekivanja. Bikovi, nije dobar period za izlazak s osobom koju tek treba bolje da upoznate jer stvari mogu krenuti u pogrešnom pravcu.

Rakovi, alergija.

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading