NJIMA OD PRVOG OKTOBRA KREĆE LEPŠI ŽIVOT: Tri horoskopska znaka će se kupati u PARAMA, jednom sledi i nova LJUBAV!

Autor: M.O.

Lifestyle

28.09.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako kreće hladnije vreme, oni će procvetati u svakom smislu te reči.

NJIMA OD PRVOG OKTOBRA KREĆE LEPŠI ŽIVOT: Tri horoskopska znaka će se kupati u PARAMA, jednom sledi i nova LJUBAV!

Foto: shutterstock

Astrolozi su istakli da određenim horoskopskim znakovima dolazi kraj svim mukama od prvog oktobra. 

Napokon će im se podesiti prilika da im se sve stvari iskristališu u životu i krenu u onom smeru u kom su svi i zamislili. 

Otkrivamo ko su u oktobru miljenici srećnih zvezda:

Lav

Vatreni Lavovi će u oktobru doslovno procvetati. Iako je letnji period njihovo vreme, mnogima stvari tada nisu išle kako su bili i zamislili. Napokon im se otvaraju mnogo bolje pozicije za rad, a samim ti i finansijska situcija. Polje karijeje će im "buknuti" kako oni žele tek početkom sledeće godine, ali u oktobru je dobar start. Kada je reč o ljubavi, ponuda će za vezu i ozbiljnu priču će biti sa svih strana, samim tim ih očekuje mirno polje. 

Republika

Foto: shutterstock

Ova tri horoskopska znaka će procvetati u oktobru

 

Devica

Device neka očekuju pravu romantiku od početka oktobra. Ako ste u vezi sav fokus će biti na jačanje veze sa partnerom. Ipak, izazov će biti naći balans i odvojiti vreme za svoje najmilije. Ako vaš odnos sa partnerom ne ide dobro u poslednje vreme, možda će vam zajednički odmor pomoći da ponovo zapalite osećanja. Moguće je da ćete do kraja oktobra saznati lepe vesti koje se odnose na porodicu.

Jarac

Sav fokus će biti usmeren na jačanje profesionalnih pozicija. Napokon ćete uspeti da se dokažete i pokažete vaš pun potencijal i snagu. Sledi ogroman napredak u karijeri uz nove pozicije koje će nositi novu dozu odgovornosti. Ovo će vam omogućiti da napravite velike kupovine i čak ispunite svoj stari san.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading