TAČNO U 20.33 STIŽE SLEDEĆA STVAR: Spremite se za stres, napetost i nervozu, dešava se OVO

Autor: N.J.

Lifestyle

01.08.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta vas očekuje tačno u 20.33h večeras.

TAČNO U 20.33 STIŽE SLEDEĆA STVAR: Spremite se za stres, napetost i nervozu, dešava se OVO

Foto: pixabay.com

Pun Mesec je značajan u astrologiji zato što je oličenje intenzivnih emocija, završetaka i transformacija. U tom periodu naglašavaju se i emocionalni aspekti svakog pojedinca, a to dovodi do različitih reakcija i nekada sukoba. Zbog toga neki ljude postaju napetiji i nervozniji, a drugi ispunjavaju sve što su zacrtali.

Nije sve tako loše, jer astrolozi tvrde da pun Mesec pojačava uticaj određenih znakova i donosi veću svest o unutrašnjim konfliktima. Što znači da pun Mesec u vatrenom znaku donosi strast i eksplozivnost, a dok pun Mesec u vodenom znaku intenzivira emocije i duboka osećanja.

Jedan ciklus je završen

Pun Mesec često se povezuje sa završetkom ciklusa i oslobađanjem od ostalih iskustava. To je period oslobađanja od starih navika, odnosa ili situacija koje nam više ne služe. Takođe, ovo je period kada treba da se napravi prostor za nove početke. Neki imaju intenzivnije snove tokom punog Meseca, a pojačani su i emocionalni odgovori. Isto, pun Mesec u Vodoliji predstavlja i kombinaciju energije Vodolije i energije Marsa.

Vodolija predstavlja napredak, nekonvencionalnost, progres i društvenu svest. Ovaj znak takođe teži slobodi, promenama i individualnosti.

Foto: pexels.com

Muškarac i Mesec

Velike promene

Kada se dve energije spoje onda dolazi do dubokih unutrašnjih promena. Tada se osećamo inspirisano, preispitujemo se, i trudimo se da napredujemo. Možda ćemo biti hrabri i konačno izraziti svoje želje, strahove i ideje.

Pun Mesec u Vodoliji naglašava i prijateljstvo, to je period kada se povezujemo sa ljudima. Tada možemo stvoriti veze sa istomišljenicima i ljudima u svojoj zajednici, piše "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading