NJIMA STIŽE PRINOVA DO KRAJA 2023. GODINE: Ovi horoskopski znakovi uskoro postaju roditelji!

Autor: M.O.

Lifestyle

18.07.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko u ovoj godini može da očekuje prinovu:

NJIMA STIŽE PRINOVA DO KRAJA 2023. GODINE: Ovi horoskopski znakovi uskoro postaju roditelji!

Foto: Unsplash/ Kelly Sikkema

Vaga

Nakon mnogobrojnih brodoloma, Vage će se konačno skrasiti. Godina će biti ispunjena romantikom i nežnošću. Leteće na krilima ljubavi i maksimalno uživati. Iako su prilično neodlučne, u ovoj godini će dopustiti sebi da manje vagaju. Zvezde su im naklonjene, oslanjaju se na intuiciju i rado će se upustiti u bračne vode. zauzete Vage žarko će poželeti dete.

Strelac

U ovoj godini Strelčevi fokus pomeraju sa posla na porodicu. Zauzeti predstavnici ovog znaka želeće od partnera više. Biće mu izuzetno posvećeni i trudiće se da svaki trenutak posvete baš njemu. Slobodni Strelčevi će se skrasiti, čak i ako im tako nešto ne bude u planu. Bez obzira na status, i jedni i drugu mogu očekivati prinovu.

Ovan 

Ovnovi će ove godine pucati od ljubavi, a neki će uleteti u novu vezu, a zatim i ubrzo uplaviti u brak. Kod ovnova je sve spontano, pa mogu u ovoj godini očekivati i prinovu. Zvezde su im naklonjene, pa će sve pucati od strasti energije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading