OVIM BOLESTIMA JE SKLON SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Apsolutno svi imaju bar jedan zdravstveni problem, evo čega se morate čuvati!

Autor: N.J.

Lifestyle

07.07.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki horoskopski znak ima neki zdravstveni problem sa kojim se bori. Da li je horoskop pogodio?

OVIM BOLESTIMA JE SKLON SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Apsolutno svi imaju bar jedan zdravstveni problem, evo čega se morate čuvati!

Foto: shutterstock

Obratite pažnju na simptome koje vam telo šalje

Svaki horoskopski znak bori se sa nekim zdravstvenim problemom, bilo da je reč o stresu ili nekoj većoj poteškoći.

Ovan

Kada je ljut gubi kontrolu i teško mu je da se zaustavi. Često ste pod stresom, a kada je situacija takva da želite da "puknete" brojite do 20. Jeste stara metoda, ali deluje. Alternativa je da prošetate i uzmete malo vazduha. Napetost možete osetiti svuda u telu, a sve se može rešiti uz malo truda. Naučite da kontrolišete stres i napetost koja vam neće doneti ništa dobro.

Bik

Bikovi su smireni, ali i njima se desi da puknu, a tada je nivo stresa koji dožive ogroman. Do sukoba najčešće dolazi kada im se suprotstavi neko ko je tvrdoglaviji od njih. Da biste izbegli da bude neprijatno kako vama tako i drugima, vežbajte i imajte jedan razgovor sami sa sobom. Gornji deo leđa takođe trpi napetost, a kada osetite nervozu samo duboko udahnite i opustite se.

Foto: Shutterstock

Bol u leđima

Blizanci

Energija prelazi u napetost jer sebi "nabacite" toliko obaveza da posle ne možete da postignete sve što ste naumili. Kada ste ljuti svašta kažete, a onda se pokajete. Ne možete ceo život ispravljati krive putanje. Ako osetite da ste prešli granicu i vaš bes više ne može da se meri, zaustavite se kako ne biste rekli nešto zbog čega ćete se pokajati.

Rak

Izuzetno osetljivi zbog čega su često pod stresom. Problem je što vi često gomilate ljutnju, pa vašem besu nema kraja, te se osećate kao da ćete pući. Napetost u organizmu najviše se pokazuje u grudima i trbuhu, te tu često možete osetiti bol od stresa. Kada osetite uzbuđenje onda vam se čini kao da ćete se ugušiti.

Lav

Najgore se oseća kada mu neko "udari" na dostojanstvo. S obzirom na to da su Lavovi opterećni time da očuvaju dostojanstvo, oni ne mogu da se opuste i uvek paze šta rade. Mnogo se nerviraju kada ih neko sprečava da uživaju u onome što rade. Ukoliko pokušaju da rade normalno, a zapravo su pod tenzijom osetiće pritisak na vratu, srcu i vid će im biti oslabljen.

Foto: Shutterstock

Bol u grudima

Device

Mogu biti izuzetno uznemirene. Brinete o svemu bez prestanka, a ako to traje duže posledice po zdravlje mogu biti ozbiljne. Bitno je da uzrok vaše napetosti izađe iz vas. Napetost utiče na vaš probavni sistem, kao i nervni, a rezultat je čitavo telo pod stresom. Kada vidite da se nervirate pronađite neko mirno mesto, makar u svojoj glavi.

Vaga

Najviše vas izbacuje iz ravnoteže ako dođete u sukob sa osobama do kojih vam je stalo. Uradićete sve što je do vas kako biste izbegli sukobe, ali kada vas sateraju u čošak nema nazad! Napetost kod vas koncentrisana je u bubrezima, leđima i u blizini struka. Kada vidite da ne možete izbeći nerviranje onda pokušajte smireno da dišete.

Škorpija

Brinete se zbog svega što vas okružuje, te se u vama taloži neka napetost koju je nemoguće otkloniti. Ako probleme čuvate dugo u sebi, ključanje iznutra je neizbežno. Napetost se kod vas odražava kroz probleme u seksualnom životu kao i kroz probavni sistem.

Strelac

Oni su retko izloženi stresu, znaju da se nasmeju svojim situacijama i bude ih baš briga za sve! Ipak, kada se nerviraju oni se prepuste jelu i piću zbog čega imaju problema sa gojaznošću.

Foto: Unsplash/ Morgan Sessions

Devojka trči

Jarac

Izuzetno su sposobni da se kontrolišu, a naučili su sebe kad je dosta i gde moraju postaviti granicu u svemu. Takođe, mnogo su strogi prema sebi zbog čega je stres rezultat sopstvenih ciljeva koji su sami sebi nametnuli. U takvim situacijama zglobovi ih bole.

Vodolija

Vole promene i imaju čvrste stavove. Uglavnom, naljuti ih nepravda. Najčešće ih naljuti nečije ponašanje i nepravda, zato probajte da se držite podalje od problematičnih situacija. Kod vas su grčevi posledica stresa, i najčešće se dešavaju u nogama.

Ribe

U stanju su da nagomilaju toliko stresa da to na duže staze može uništiti njihov unutrašnji mir. Kada ste osetljivi vi nećete nikoga namerno povrediti, ali tada su konflikti neizbežni. Cena za suzdržavanje može biti previsoka. Obavezno vežbajte i posvetite se sami sebi. Unosite zdrave namirnice takođe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading