NAJGORE SVEKRVE SE RAĐAJU U OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA: Čuvajte ih se jer vam sigurno rade iza LEĐA, njihovi SINOVI uvek zaslužuju "bolje"

Autor: M.O.

Lifestyle

22.06.2023

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako je vaša svekrva neka od ova tri znaka, ne bi vam bili u koži.

NAJGORE SVEKRVE SE RAĐAJU U OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA: Čuvajte ih se jer vam sigurno rade iza LEĐA, njihovi SINOVI uvek zaslužuju "bolje"

Foto: unsplesh.com

svekrva

Odavnina je odnos svekrve i snajke bio okarakterisan kao turbulentan. Iako to ne mora da znači, jer postoji izuzetaka, u većini slučajeva ovakve relacije u porodici nisu sjajne. 

Neki veruju da na to može uticati i horoskop, a prema astrologiji, postoje tri horoskopska znaka kojih snajke treba posebno da se “čuvaju”.

RAK

Svekrve u znaku raka često deluju ljubazno i nasmejano, ali ako ih malo bolje upoznate videćete da vole da zabadaju nos tako gde im nije mesto.  Ne dirajte u njenog sina jer će učiniti sve kako bi njeno čedo bilo spokojno. Jedini način da je malo umilostivite je da joj laskate i da prividno igrate po njenim pravilima. Kad budete stekli njeno poverenje, više nikada nećete imati problema.

Republika

Foto: shutterstock

Dve žene se svađaju.

 

Lav

Ako imate svekrvu Lavicu koja vas s vremena na vreme gleda s neodobravanjem, verovatno ste zaboravili da joj udelite kompliment. Lavovi vole da budu u centru pažnje, a komplimenti su im važni jer se tada osećaju važnim i cenjenim. One misle da je njihov sin iznad svega i da se vi za njega druga liga, ma koliko god da ste dobri. S druge strane, svekrve Lavice obično obožavaju svoje unuke i jedva čekaju da ih pozovete u goste. 

ŠKORPIJA 

Iz čista mira će se truditi da vam zagorča svaki dan, pa čak iako je ni na koji način niste povredili. One vole da imaju kontrolu, a činjenica da njihov sin sad ima neku drugu osobu kojoj posvećuje vreme im jako teško pada. Spremne su da prave spletke, služe se lažima, samo da vam napakoste. Sa osobama rođenim u ovom uznakau treba biti oprezan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading