DANAS KREĆE NAJOPASNIJI RETROGRADNI MERKUR U 2023.! Ovim horoskopskim znakovima donosi SVAĐU, RAZVODE i još mnogo toga lošeg!

Autor:

Lifestyle

21.04.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

April je mesec kada će se mnogo toga rešavati i gde će se mnogo toga "usporiti ". Ovo se posebno odnosi na energiju Merkura koja ce biti izražena kroz znak Bika, gde se Merkur ne oseća prijatno. To je veoma teška komunikacija i misli koje su veoma loše usmerene.

DANAS KREĆE NAJOPASNIJI RETROGRADNI MERKUR U 2023.! Ovim horoskopskim znakovima donosi SVAĐU, RAZVODE i još mnogo toga lošeg!

Foto: Profimedia, Pixabay

Najteži datum u aprilu je datum kada Merkur kreće retrogradno jer će taj retrogradni hod još više usporiti sve akcije koje se dešavaju tih dana. To je 21.april 2023. Sa obzirom da Merkur u znaku Bika ne funkcioniše baš najbolje jako je važno pogledati kojim znacima pravi loše aspekte.

Lavovi će imati veoma težak period posebno kada je u pitanju energija posla i poslovnih odnosa. Od 21. aprila bitno je da vode računa o rečima koje izgovaraju i o dogovorima koja sklapaju zato što mogu biti veoma usporene reakcije i sami sebi mogu stvoriti veoma teške i komplikovane odnose sa saradnicima.

Kada su u pitanju Škorpije, retrogradni hod Merkura negativno se odražava na njihove ljubavne odnose odnosno mnogi nestabilni ljubavni odnosi mogu da se pretvore u iznenadne raskide koji se ne mogu tako lako obnoviti. Ovo se posebno odnosi ako ste Škorpija sa podznakom u Lavu ili u Biku.

I na kraju Vodolijama će biti jako težak period od 21. aprila zato što će retrogradni Merkur u znaku Bika da pravi kvadrate na njihovo polje porodičnih i rodbinskih odnosa. Mnoge Vodolije će ući burno u svađe i rasprave sa članovima porodice posebno ako su u pitanju stariji članovi porodice.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading