HOROSKOP ZA SUBOTU 18. MART: Vage - planete su vam naklonjene, tražite povišicu, Ribe - jedno prijateljstvo prerasta u veliku ljubav!

Autor:

Lifestyle

18.03.2023

01:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstelacija ovde, konstelacija onde. Toliko je toga što nam zvezde govore, međutim, da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

HOROSKOP ZA SUBOTU 18. MART: Vage - planete su vam naklonjene, tražite povišicu, Ribe -  jedno prijateljstvo prerasta u veliku ljubav!

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Vage, danas je akcenat na završetku rada na projektu. Planete su vam naklonjene, pa možete da tražite povišicu. Škorpija, atmosfera na poslu je napeta. Usredsredite se na rad i ne učestvujete u tračevima. Napravite rezervni plan.

Ribe, jedno prijateljstvo prerasta u ljubavnu vezu kakvu odavno priželjkujete. Romantičan period. Rakovi duže vreme osećaju nezadovoljstvo u vezi, a ovaj dan im donosi sklonost ka radikalnim odlukama.

Blizanci, glavobolja.

Vaš kompletan dnevni horoskop pročitajte ovde.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading