OVI HOROSKOPSKI ZNACI NEMAJU SREĆE U LJUBAVI: Oni imaju NAJVIŠE neuspešnih veza

Autor:

Lifestyle

17.01.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako vaša veza ne traje duže od nekoliko meseci i uvek se pitate zašto raskida sa vama, čak i ako se u početku čini da je sve u redu, možda je odgovor u zvezdama.

OVI HOROSKOPSKI ZNACI NEMAJU SREĆE U LJUBAVI: Oni imaju NAJVIŠE neuspešnih veza

Foto: Shutterstock

Kako piše "Pinkvilla", ovi horoskopski znaci imaju najviše neuspešnih veza i najmanje sreće u ljubavi.

Rak

Rakovima je izuzetno teško da održe vezu. Koliko god truda da ulože, Rakovi uvek završe u neuspelim vezama. Ne radi se o tome da ne žele da njihova veza funkcioniše, već činjenica da je sve što rade nepotpuno i nedovoljno.

Devica

Device će takođe da imaju neuspele veze. Razlog tome je što često traže savršenstvo kada su u pitanju odnosi. Jedna greška i oni počinju da gube interesovanje za drugu osobu. Čak šta više, često zamenjuju privlačnost sa ljubavlju i to je ono što ih ostavlja u neuspelim vezama.

Bik

Bikovi takođe trpe mnoge raskide u životu. Iako uvek daju sve od sebe u vezi, njihov partner često na kraju očekuje puno više. Bez obzira na to koliko truda ulažu, druga osoba ih nikada ne smatra dovoljnim i radije se udaljava od veze.

Škorpija

Škorpije obično donose odluke o ljubavi i vezi bez mnogo razmišljanja. To je razlog zašto nakon nekoliko meseci veze na kraju osećaju da nešto nije u redu. Možda počnu da pronalaze nedostatke u svojoj vezi i možda čak poveruju da zaslužuju bolje. Kao rezultat toga, imaju mnogo propalih veza jer su u stalnoj potrazi za savršenstvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading