PRVI PUN MESEC U 2023: Najveći uticaj imaće na ove horoskopske znakove

Autor:

Lifestyle

06.01.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako Nova godina obično znači nove početke, sa dve retrogradne planete u punom zamahu (Mars, planeta akcije, kreće se unazad do 12. januara, a Merkur, planeta komunikacije, retrogradna je do 18. januara) biće teško sprovesti u delo većinu planova i odluka. Uz sve to, emocije će da budu na vrhuncu zahvaljujući prvom punom Mesecu u godini, koji će se kretati osetljivim Rakom.

PRVI PUN MESEC U 2023: Najveći uticaj imaće na ove horoskopske znakove

Foto: Tanjug/AP

Pun Mesec odvijaće se u noći između 6. i 7. januara, što može da ponudi vrede uvide u vaš unutrašnji život i porodične odnose.

Pun Mesec uvek predstavlja priliku za završetak započetih projekata, a s obzirom na to da je u Raku, bilo bi dobro da se uskladite sa intuicijom i usmerite se na svoje emocionalne potrebe, ali i na odnose s voljenima. Najviše će da utiče na ova četiri znaka.

Ovan

Razmislite na koji način porodična dinamika oblikuje vaše trenutne ciljeve. Posvetite se rešavanju trzavica i nedoumica vezanih za dom i porodicu. Iako će to da vam se čini teškim, nemojte da odustanete. Problemi u vašim intimnim odnosima nisu nerešivi i možete da ih prebrodite, nakon čega ćete da doživite emocionalno ispunjenje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Rak

S obzirom da će pun Mesec da se odvija u vašem znaku, emocije će vam biti intenzivnije nego inače, a vaša bi reakcija mogla da bude da se "sakrijete u svoju kožu". Kad budete spremni, otvorite se prema voljenoj osobi. Dobro će vam doći njena podrška i razumevanje. Januar bi mogao da bude važan za vas, jer ćete konačno da shvatite kako se uklapate u ovaj svet.

Vaga

Budući da ovaj Mesec pada u vašu kuću karijere, u prvi će plan doći uspostavljanje ravnoteže između poslovnog i privatnog života. Razmislite šta treba da napravite kako bi postigli da nijedan aspekt vašeg života ne pati. Ako uspete u tome, to će vam podići samopouzdanje i vratiti optimizam.

Jarac

Početak godine je pravo vreme da se odreknete loših navika i poradite na poboljšavanju intimnih odnosa. S punim Mesecom u svojoj kući partnerstva, moraćete da se uhvatite u koštac s problemima koji vas udaljavaju od partnera, porodice i prijatelja. Preuzmite svoj deo odgovornosti za nastalu situaciju i započnite proces isceljenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading