VELIKE PROMENE STIŽU DO 21. DECEMBRA: Evo ko treba posebno da se pazi, jedna greška može skupo da košta

Autor:

Lifestyle

30.11.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Astrologija otkriva šta donosi Sunce u Strelcu.

VELIKE PROMENE STIŽU DO 21. DECEMBRA: Evo ko treba posebno da se pazi, jedna greška može skupo da košta

Foto: Shutterstock

Kada Sunce putuje kroz znak Strelca, fokus je na pozitivnosti i rastu. U ovom periodu biće izražena želja za avanturom, želećete da proverite dokle se vaše granice pružaju i koliko toga možete. 

Do 21. decembra vladaće vatrena energija koja svim horoskopskim znacima neće dozvoliti odmaranje. Ovo je vreme kada ćemo konstantno želeti nešto da promenimo.

Svi oni koji su veseli i druželjubivi želeće još više da cene svoju slobodu. Horoskop govori da im neće prijati uobičajena rutina, želeće da manifestuju i rizikuju na različitim nivoima. Ukoliko se pruže neke nove mogućnosti i iskustva, prvi će hteti da ih isprobaju.

Tokom ovog perioda, naglasiće se potreba za odbranom slabijih i napad na one koji nam govore ono što nam se ne dopada. Borićete se protiv cinizma, kontrole ili manipulativnih taktika.

Foto: Pixabay, Shutterstock

 

 

Takođe, Sunce u Strelcu nam podiže samopouzdanje. Delovaćemo samouvereno, nećemo prezati da iznesemo svoj stav i mišljenje gde god da smo i zalagaćemo se za sve u šta verujemo.

Takođe, ovo može da bude period kada će se mnogi odlučiti da uvedu fizičku aktivnost kako bi telo, ali i um održali zdravim.

Pozitivan način razmišljanja nadvladaće neodlučnost i bilo kakvu vrstu nesigurnosti. Ovo se naročito odnosi na osobe koje su rođene u vatrenim znacima. Stiže im energija koja će ih usrećiti, oraspoložiti i učiniti ih prijateljski nastrojenima. Postoji mogućnost da u ovom periodu postanete preterano energični i samopravedni, što može uznemiriti druge.

Potrudite se da ne zahtevate sve sad i odmah, jer nestrpljenje može da vas košta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading