DOBRO PAZITE ŠTA IM PRIČATE: Ovo su najveće alapače po horoskopu!

Autor: Republika

Lifestyle

22.01.2018

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi znaci u horoskopu će jedva dočekati da ispričaju okolo sve što su saznali od vas. I ne samo to, nego će još i da "nafiluju" priču. Kao što smo upozorili u naslovu, dobro ih se pazite, da vam ne "zakuvaju čorbu".

RepublikaFoto: pixabay.com
Svi smo mi pomalo ova 3 znaka...

Vodolija

Kao znak koji obožava društvo, Vodolija sa prijateljima obožava da deli informacije iz svog života. Rado će da komentariše sve teme, bez izuzetka, a njegova otvorenost mu dozvoljava da olako govori i o privatnim stvarima.

Ipak, koliko god volio da je upućen u sve, u biti mu najviše prijaju intelektualne teme. Politička scena, najnovija tehnološka dostignuća, geografija, svet su ono što u njemu budi strast.

Strelac

Pripadnici ovog znaka su veoma komunikativni, imaju dosta prijatelja sa kojima provode vreme i sa kojim vole da pročešljaju određene teme. Kako ih ljubav pokreće, Strelčevi će otvoreno da govore o svojim ljubavnim i seksualnim iskustvima, osobi koja im se sviđa.

Na tapetu će se naći i bivši partneri, ljubavnici, suparnice….

Ovan

Ovnovi obožavaju da tračare o svim stvarima, a nije im strano ni ogovaranje. Oni jednostavno mogu od komarca da naprave magarca.

Ipak, oni se veoma trude da sakriju tu svoju stranu, te prilikom prvih susreta sa ovim znakom nikada nećete videti da se upustio u tračarenje. Tek kad se oslobodi kreću aktuelne priče i sočni detalji. Pritom, Ovan će pri svemu tome zauzeti stav.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading